Colegii lui Radu Drăguşin îi spun să o lase mai moale cu... florile pentru iubită. "Nu s-au văzut fizic timp de un an"

Data publicării:
Sursa foto: Radu Drăgușin, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Radu Drăgușin, instagram

Svetlana Simion, mama lui Radu Drăguşin, a povestit cum decurge relaţia fiului ei cu Ioana Stan, fata pe care a cunoscut-o pe vremea când era legitimat la Juventus Torino. 

“A făcut pasul către echipa a doua a lui Juventus și când a sosit momentul, a început antrenamentele cu echipa mare. Cumva perioada aceea a coincis cu pandemia, Radu împlinise 18 ani, a închiriat un apartament superb în Torino, a fost momentul în care nu știai ce și cum. Am decis să stau cu el în perioada aceea, a venit și Meira (n.r. sora lui Radu Drăgușin) și am stat împreună.

Și pentru că totul se cam desfășura on-line, soarta a făcut să vadă o fată pe Instagram, o fată frumoasă, pe numele ei Ioana și să-i ureze ‘La multi ani!’… și de aici, s-a născut o frumoasă poveste de dragoste. Sigur, Ioana la început a avut o mică reținere… însă, într-un final i-a răspuns. Ioana obișnuiește să spună că a luat ‘cea mai bună decizie din viața ei’ când i-a răspuns lui Radu, iar eu îi spun ‘chiar așa a fost!’", a declarat Svetlana Simion. 

Citește continuarea pe DC SPORT



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Sport


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel