Colegii de liceu o urau pe Taylor Swift. Detalii neașteptate au ieșit la iveală: ”Majoritatea o urau”

Data actualizării: | Data publicării:
Taylor Swift, sursa foto Instagram
Descriere foto: Taylor Swift, sursa foto Instagram

Au ieșit la iveală mai multe detalii din perioada în care Taylor Swift începea să cunoască succesul.

Odată cu recenta lansare a noului său album "Midnights", se poate vedea cu ochiul liber faptul că Taylor Swift are o comunitate mare de fani care o adoră. 

Cu toate acestea, o fostă colegă de clasă a vedetei pop a dezvăluit faptul că majoritatea colegilor care au fost în clasă cu ea la liceu cu ea, nu o plăceau foarte mult pe artistă, înainte ca aceasta să devină celebră.

Fosta colegă de clasă a lui Taylor Swift spune că "majoritatea oamenilor o urau", de fapt, la școala lor. Într-un videoclip eralizat pe TikTok, Jessica McLane, care a crescut în același oraș cu Taylor Swift și a urmat liceul cu aceasta, susține că majoritatea colegilor ei de clasă credeau că melodiile lui celebrei soliste erau meschine.

McLane dezvăluie că, deși a fost colegă de clasă cu Swift, nu știe prea multe despre cântăreață sau despre muzica ei.

"Eram un copil de biserică, nu prea o ascultam pe Taylor Swift", spune ea, potrivit Yourtango.

În 2006, Taylor Swift avea să lanseze piesa ei de succes "Teardrops on my Guitar", moment în care nu a mai putut urma cursurile în cadrul școlii unde studia.

"Evident, Taylor Swift a devenit foarte mare, iar acela a fost anul în care a părăsit școala și a fost educată la domiciliu", spune McLane. 

Colegii de liceu o urau pe Taylor Swift


Cu toate acestea, după lansarea cântecului celebru și plecarea lui Swift de la școala publică, colegii ei de clasă nu și-au arătat deloc simpatia față de ea. 

"Ceva ce trebuie să știți despre perioada petrecută de ea la liceul Henderson, când a început să devină și de super succes, este faptul că majoritatea oamenilor o urau", împărtășește McLane.

"Țineți minte, aceștia sunt colegii ei, nu sunt doar niște oameni oarecare de pe internet.", a continuat ea.

Colegii solistei de clasă nu erau încântați de versurile solistei

Un motiv important pentru care colegii de clasă ai lui Swift nu o plăceau era faptul că versurile ei erau meschine și îi prezentau într-o lumină negativă pe cei cu care s-a întâlnit și, implicit, care au frecventat liceul împreună cu ea. 

"Băieții despre care ea scria cântece erau încă în școală. Și acum are un cântec de succes despre ei, în care vorbește urât despre aceștia,

"Există o mulțime de zvonuri care circulă în legătură cu modul în care a început să cânte... cert este că nu erau mulți oameni din liceu care aveau lucruri frumoase de spus despre ea." spune McLane. 

McLane dezvăluie că, în 2009, când era în ultimul an de liceu, clasa ei a fost invitată de Swift la premiile CMA 2009, unde aceasta a cântat melodia "Fifteen". 

"Eram cu toții foarte entuziasmați, cine mai era invitat de Taylor Swift la CMAs? Este foarte tare", spune McLane. 

Cu toate acestea, ea nu crede că a fost "foarte întâmplător" din partea lui Swift să își invite clasa la acel eveniment, având în vedere faptul că majoritatea colegilor ei nu o plăceau. "Performanța ei a fost incredibilă", spune McLane. 

Abia anul acesta, când Taylor Swift a anunțat că își va lansa albumul "Midnights" de ziua de naștere a lui Kim Kardashian , cu care s-a mai certat, McLane a realizat faptul că există o latură meschină a cântăreței și că tot ceea ce face este intenționat. 

"Ne-a invitat la CMA pentru a ne arăta că n-am avut dreptate cu privire la succesul ei.", împărtășește McLane. "Și am meritat-o". 

 

@jessicamclane Everything Ms. Swift does is intentional. ????@Taylor Swift #taylorswift #taylornation #swifttok #taylorsversion ♬ original sound - Jessica McLane



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel