Coldplay, David şi Victoria Beckham, Shakira, printre celebrităţile care le-au transmis fanilor mesaje de Crăciun

Data actualizării: | Data publicării:
Shakira, sursa instagram
Descriere foto: Shakira, sursa instagram

Numeroase celebrităţi au apelat la mediile de socializare online pentru a le transmite fanilor urări cu ocazia Crăciunului şi pentru a anunţa cum îşi petrec sărbătorile.

Formaţia Coldplay, David şi Victoria Beckham, dar şi actorii Tom Felton şi Taron Egerton s-au numărat printre celebrităţile britanice care au postat mesaje pe Instagram.

Într-o apariţie alături de colegii de trupă Jonny Buckland, Guy Berryman şi Will Champion, solistul Coldplay, Chris Martin, le-a mulţumit fanilor pentru susţinere. "Salut, noi suntem Coldplay şi acesta este mesajul nostru de Crăciun, mesaj pe care nu l-am mai transmis de aproape 10 ani. Ne pare rău, nu ne pricepem prea bine la astfel de mesaje dar doream să vă mulţumim tuturor... Sperăm că oriunde v-aţi afla, sunteţi cu toţii OK. Sărbători fericite din partea echipei Coldplay".

Liderul Coldplay a dezvăluit recent că trupa nu va mai scoate noi albume după anul 2025, dar va continua să susţină concerte.

Fosta solistă şi model Victoria Beckham a postat un clip cu soţul său, fostul mijlocaş al naţionalei de fotbal a Angliei David Beckham care cântă în faţa focului, purtând o scufie de Moş Crăciun. "Iubeşte cineva Crăciunul mai mult decât soţul meu?", a întrebat ea în comentariile ce însoţesc clipul.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

 


De asemenea, în clip, Victoria poate fi auzită comentând la adresa lui David: "Doamne, dar chiar îţi dai toată silinţa pe partea vocală". "Ah, iartă-mă Adele", îi răspunde acesta în glumă.

Fostul fotbalist a postat o fotografie pe contul său de Instagram în care apare alături de cei trei câini ai săi, cu un mesaj în care face referire la calităţile sale nebănuite de solist: "Deci, fetelor, asta se va întâmpla mâine. Sunteţi emoţionate?".

Şi alte celebrităţi au ales mesaje festive în care apar alături de prieteni cu blăniţă.

"Crăciun fericit fiecăruia şi tuturor", a scris Tom Felton, unul din starurile seriei "Harry Potter".

Taron Egerton, care joacă în "Kingsman" şi în filmul biografic despre Elton John, "Rocketman", a postat un scurt clip în care poate fi văzut alături de câinele său, cu mesajul "Crăciun fericit din partea mea şi a acestui şobolan blond".

Solista country americană Dolly Parton a scris pe Twitter: "Ajun fericit din partea lui Billy The Kid şi a mea pentru voi toţi şi pentru prietenii voştri îmblăniţi". Dolly Parton a publicat mesajul alături de o fotografie în care apare îmbrăcată în costum de Moş Crăciun, între doi brazi împodobiţi, ţinându-şi în braţe căţelul.

Celebrul bucătar Gordon Ramsay a postat o fotografie a familiei sale purtând cu toţii pijamale festive de Crăciun. "Crăciun fericit din partea tuturor membrilor familiei Ramsay. Bucuraţi-vă de aceste clipe speciale. Multă dragoste, Gordon".

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gordon Ramsay (@gordongram)

 

Actriţa laureată cu Oscar Reese Witherspoon a postat mai multe fotografii din familie, cu decoraţiunile de Crăciun. "Acolo unde îmi doresc să fiu, Alături de familia mea. În faţa unui şemineu. Râzând. Bucurându-ne unii de alţii", a scris ea.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon)

 

"Vă transmit vouă şi celor dragi vouă cele mai mari îmbrăţişări de Crăciun! De la familia noastră pentru familiile voastre", este mesajul transmis de Shakira care a postat o fotografie în care apare alături de iepuraşul ei. "Crăciun fericit şi din partea lui Toby, vouă şi tuturor mămicilor de iepuraşi din lume", a adăugat ea, potrivit Agerpres.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel