Coincidență sau nu. Ce au în comun bebelușul lui Dani Oțil cu cel al lui Cabral. Ce spune vedetele despre asta

Data publicării:
Gabriela Prisăcariu, Andreea Ibacka/ colaj foto
Descriere foto: Gabriela Prisăcariu, Andreea Ibacka/ colaj foto

Atât Dani Oțil cât și Cabral au devenit tătici de băieți în anul care aproape a trecut. Ce au observat fanii pe rețelele de socializare?

Dani Oțil și Cabral au trăit anul acesta unul dintre cele mai emoționante evenimente. Au devenit tătici de băieți și chiar dacă pentru Cabral este a treia oară când trece prin acești fiori, Dani Oțil este la prima experiență de acest gen, iar emoțiile au fost cu siguranță la cote maxime. 


Chiar dacă au ținut totul ascuns de ochii curioșilor, Andreea Ibacka a dezvăluit numele bebelușului ei printr-o postare pe Instagram. Aceasta a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu bradul de Crăciun în care apar două globuri, unul cu numele fiicei Namiko și unul cu numele băiețelului, Tiago. Fanii au fost curioși să afle dacă copilul lui Dani Oțil a fost o inspirație pentru ei atunci când au ales numele băiețelului lor. 


„Tiago.. Nume frumos… Dar ca al fiului lui Dani Oțil? Concurența cumva? Să vă trăiască copilașii. Frumoși amândoi”, a scris cineva la postarea vedetei pe Instagram. 


Răspunsul Andreei nu a întârziat să apară și a dezvăluit că s-au gândit la acest nume încă de la primul copil, dar vestea că va fi fetiță le-a schimbat planurile. 


„Nu ne-am vorbit. Fiecare a ținut pentru el. Noi alesesem numele din 2018 când ecograful ne-a pus frână, reconfigurați traseul, it s a girl”, a răspuns Andreea Ibacka la întrebarea internautei.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Andreea Ibacka (@andreeaibacka)


Ce nume și-ar fi dorit Cabral pentru fiul lui?


Cabral și Andreea Ibacka au zece ani de căsnicie. Deși lucrurile nu au mers întotdeauna bine între cei doi, au reușit într-un final să treacă peste orice obstacol.


Cabral a postat o conversație amuzantă pe care a avut-o cu soția și fiica lui, în incercarea de a găsi un nume potrivit pentru bebeluș. Namiko a ales deja porecla celui mic, iar toată lumea s-a amuzat copios. 


„Mă cert cu Andreea Ibacka prin video-call. Eu îi spun că cel mai potrivit nume pentru băiat este RAGNAR. Ea nu și nu, că nu-i place. Vine Namiko și spune senină:


– Mie îmi place Leagăn, e nume foarte frumos”, a scris Cabral pe una dintre rețelele de socializare.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel