Codin Maticiuc va deveni tată pentru a doua oară. Partenera sa este din nou însărcinată: ”Te aștept cu nerăbdare, dragostea mea” / FOTO

Data publicării:

Codin Maticiuc a postat o fotografie emoționantă pe rețelele de socializare, prin care a anunțat faptul că va deveni din nou tătic.

Codin Maticiuc este în culmea fericirii, pentru că partenera sa de viață urmează să-i aducă pe lume al doilea copil. Cei doi au deja împreună o fetiță, Smaranda, iar acum aceasta urmează să aibă și un frățior. Actorul a ales să le dea fanilor această veste printr-o postare făcută pe rețelele de socializare, unde a scos la înaintare burta graviduței. Se pare că sarcina este destul de avansată, întrucât burtica Anei este destul de mare.

Partenera lui Codin Maticiuc mai are încă un băiețel dintr-o altă relație, însă actorul îl numără întotdeauna și pe el, când vine vorba despre copiii săi.

„Poate el va continua să renoveze spitalele din țara asta. Tati o să îi lase doar un drum bătătorit, câteva legi schimbate (în curând o să mă vedeți în stradă dacă ăștia mai continuă să ne ignore), o fundație și o inițiativă puternică. Nu știu dacă pot schimba ceva în țara asta, dar sunt convins că o vor face copiii mei. Toți au fost și vor merge pe șantierele din spitale, toți au stat cu picioarele goale în curtea orfelinatului și s-au jucat cu ceilalți copii ai mei. Sunt convins că măcar unul din ei îmi va continua misiunea. Poate chiar numărul 3. Te aștept cu nerăbdare, dragostea mea. Avem multe de trăit împreună!”, a scris Codin Maticiuc pe Instagram.

Din ce a câștigat Codin Maticiuc cei mai mulți bani: ”Am cel mai vândut film din România”. Actorul plănuiește să producă un film cu Mihai Bendeac / EXCLUSIV

 

 

Cum își educă Codin Maticiuc fetița

Într-un interviu acordat pentru Spectacola, Codin Maticiuc a dezvăluit și care este educație pe care încearcă să i-o ofere Smarandei și pe care, cu siguranță, i-o va oferi și copilului ce urmează să vină pe lume. Chiar dacă o iubește nespus de mult pe micută, acesta vrea să o învețe să fie cu picioarele pe pământ și să-i arate ce înseamnă munca și disciplina.

„Îmi doresc să-i ofer o educație cel puțin la fel de bună, cu restricții și bun simț, cum am primit eu de acasă. Îmi doresc să-i arăt ce înseamnă normalitate și să rămână, cât se poate, cu picioarele pe pământ. Știu și am tot felul de căi să fac asta: am un orfelinat unde ea merge destul de des, dar va merge și mai mult. Când se va mări, așa cum fac și cu băiatul, va merge cu mine prin spitale. Trebuie să afle că viața este mai mult decât vede acasă.”, a declarat Codin Maticiuc pentru Spectacola.

 

Cum menține actorul echilibrul între viața personală și profesională

Faptul că are o carieră de succes îi îngreunează, deseori, rolul de tată și de partener de viață. Codin Maticiuc ne-a mărturisit faptul că reușește cu greu să păstreze echilibrul între cele două planuri, deseori fiind nevoit să petreacă mai puțin timp cu familia sa.

„Este un subiect dur cum reușești să ții raportul între cei de acasă și tot ceea ce faci în rest. Am online-ul care înseamnă nu doar YouTube, ci și Facebook, blog, Instagram, Tik Tok și care-mi ocupă niște timp. Am tot ce înseamnă film making – de la actorie, la producție, scriitură. Am scris, de curând, o carte și lucrez la a treia. Și mai este și inițiativa Spitale publice din bani privați – merg în spitale, le renovez, încerc să strâng bani. E foarte greu, încerc să le țin pe toate. 

Probabil că stau puțin pe acasă, dar acord puțin timp fiecărui capitol...”, ne-a mai spus acesta.

Citește și: Cum se menține în formă Cristina Dorobanțu: ”Secretul meu este că...”. Trucul care o ajută să aibă o siluetă impecabilă / EXCLUSIV



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel