Codin Maticiuc, sfat pentru campania de vaccinare. Ce ar trebui să le transmită Guvernul celor care refuză să se vaccineze

Data publicării:
Codin Maticiuc, sursa instagram
Descriere foto: Codin Maticiuc, sursa instagram

Codin Maticiuc a transmis un sfat pentru cei responsabili cu campania de vaccinare. 

Codin Maticiuc a făcut parte din persoanele care au contractat virusul ucigaș. Atât el, cât și familia lui au fost testați pozitiv cu noul coroavirus. De atunci, omul de afaceri încearcă să transmită oamenilor care nu cred în acest virus că el există și că nu este de joacă.

Mai mult decât atât, Codin Maticiuc crede în vaccin, însă este de părere că strategia de promovare a vaccinului anticovid este deficitară.

„Încep cu tradiționalul dar atât de necesar în țărișoara noastră: "covid 19 există". Există și este mai periculos decât o gripă normală. Acestea fiind spuse mai menționez că eu cred în vaccinare. Părinții mei m-au vaccinat cu tot ce era de vaccinat și la fel am procedat și eu cu fetița mea.

Vaccinul ăsta nou de covid? Probabil s-au ars câteva etape din grabă dar dacă medicii s-au pus de-acord că e bun atunci e bun și pentru mine. Oricum tot la doctori ma tratez dacă am o problemă așa că merg pe mâna lor. Dacă n-aș face-o ar fi ca și cum am încredere într-un avocat să-mi rezolve un litigiu comercial dar nu aș avea încredere în el să-mi redacteze un contract care m-ar feri de probleme.

Guvernul nostru însă, crede în vaccin? Adică văd că a finanțat o campanie de marketing puternică cu "trebuie să-l facem" cu reclame TV, bugete și influenceri însă cam atât. De ce sa faci toate astea când puteai sa spui atât: dacă ești vaccinat poți merge la Untold. La un concert la Sala Palatului. Pe scurt sa poți face ceva ce ceilalți nu pot. Era cel mai tare marketing.

Știu oameni care și-au făcut și vaccinul și rapelul și nimic nu s-a schimbat în viața lor. Trebuie sa poarte mască, trebuie să-și facă test dacă vor sa meargă în altă țară, etc. Știu, o sa spuneți ca deși virusul nu îi afectează ei îl pot purta, deci infecta pe alții. Ok. Un mic concert la Polivalenta, cu Subcarpații în care sa poata intra cu ZERO restricții oamenii vaccinați? Asta reclama, domnilor de la guvernare. Asta doar dacă credeți în vaccin, desigur”, a scris, joi, pe Facebook, Codin Maticiuc.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel