Codin Maticiuc, despre bani și petreceri luxoase: „Ăsta sunt, îmi place să mă sui pe masă când mă îmbăt”

Data publicării:
Codin Maticiuc, foto Instagram
Descriere foto: Codin Maticiuc, foto Instagram

Codin Maticiuc recunoaște că a fost „copil de bani gata” și spune că nu regretă nimic, chiar dacă a reușit să cheluite mai mult decât a produs vreodată.

Invitat la podcastul lui Gojira de pe YouTube, intitulat „Aproximativ discuții’, Codin Maticiuc a răspuns la întrebarea „dacă a fost un copil de bani gata”.

 

„100%. Depinde de definiție. Eu definesc copilul de bani gata și consider că (…) în continuare o definesc așa: dacă ai cheltuit mai mulți bani decât ai produs…acum trebuie să fac un calcul în ultimii doi ani, s-ar putea să fi produs deja mai mult decât am cheltuit. Dar eu am cheltuit atât de mult, încât tot nu recuperez câți bani am cheltuit”, a spus Codin.


Despre regrete, fostul „crai de Dorobanți” spune că nu are și că tot ce a făcut a fost pentru plăcerea lui. 

„Absolut nimic nu regret. Au fost niște momente în care așa am considerat. Eu am plătit distracția mea, râsetele, zâmbetele, în continuare plătesc pe același lucru. Am fost în vacanță în Africa, a fost foarte scump, dar mi-am dorit să merg în safariurile respective”, a spus Maticiuc.

Mai mult, Codin Maticiuc a explicat și comportamentul care i-a adus faima prin cercurile mondene din Capitală. 


Când mă îmbăt, îmi place să mă sui pe masă. Ăsta sunt, îmi place să mă sui pe masă când mă îmbăt, mai am și un trabuc în gură și un pahar de vodcă, că asta beau, nu beau șampanie. Și cumva sunt ostentativ, dar în același timp (…) sunt lucruri pe care le fac și care îmi fac plăcere. Trabucul e unul. Îmi place treaba asta, dar nu fac să fie ostentativ. Ostentativ, de dragul să fie ostentativ, detest din toată ființa mea. Detest hainele pe care scrie firma..nu înțeleg de ce trebuie să fii, cum zice Bendeac, un panou de reclamă pentru…Balmain, sau ce scrie pe tine, Versace (..) Cât de prost să fii un tricou care costă oriunde 1 euro și după aia la magazin îl iei cu 10, 12 euro..Adica, care-i treaba? De ce aș purta un tricou pe care scrie efectiv „am bani și vreau să vă comunic?”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel