Codin Maticiuc, apel major către fani: „Ofer 3000 de euro pentru primul care-l găsește pe omul acesta”

Data publicării:

Codin Maticiuc le-a cerut ajutorul fanilor săi în mediul online.

Codin Maticiuc a lansat un apel major pe rețelele de socializare, acolo unde le-a dezvăluit fanilor întâmplarea la care a fost martor recent. Concret, este vorba despre un furt care s-a întâmplat într-un moment extrem de neașteptat și care nu a putut fi preconizat de nimeni. Cu toate acestea, Codin Maticiuc a reușit să-l fotografieze pe omul în cauză, pe care spune că l-ar recunoaște perfect, dacă l-ar vedea în realitate. În acest sens, acesta este convins că îl poate găsi înaintea autorităților, cu ajutorul fanilor săi, cărora le-a oferit și o miză pe măsură.

„3000 de euro pentru primul care-l găsește pe omul acesta.

Tipul din fotografie a furat telefonul unui băiat chiar de lângă mine. Pun pe story videoul cu furtul în sine.
Eu și trei prieteni ne odihneam după paddel și alții jucau acum în locul nostru. Tipul s-a așezat lângă mine și se prefăcea că îi privește pe jucători. A furat un telefon și s-a cărat. Ieri, 15 aprilie, ora 20.00.
Poza nu e clară, dar eu l-am văzut bine și o fată a stat și de vorba cu el. Poza este îndeajuns de clară încât să-l știe vecinii lui.
Primul om care-mi scrie cum se numește, cum îl găsesc, primul om cu informații clare pe care eu să le verific primește de la mine 3000 de euro.
3000 de euro cash de la mine sau poate alege 15.000 de euro să ajutăm pe cineva. Un caz social la alegerea lui.
Hai să vedem cine-l găsește primul. Eu sau poliția. Vă rog să distribuiți toți cei care citiți aceste rânduri și vreți să contribuiți.”,  a transmis Codin Maticiuc pe rețelele de socializare.

Te-ar putea interesa și: Mutare șoc în televiziune. Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la PRO TV! Vor prezenta noul sezon MasterChef

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Codin Maticiuc (@maticiuc_codin)

Detalii suplimentare despre persoana în cauză

În continuare, Codin Maticiuc le-a mai dezvăluit fanilor săi alte câteva detalii cu privire la persoana care a furat telefonul persoanei care se afla alături de el, pe terenul de tenis. Din fotografie se vede cum hoțul a stat chiar lângă afacerist și grupul său de prieteni, un motiv în plus pentru care acesta l-ar recunoaște imediat dacă l-ar vedea, după cum a spus și anterior.

„3000 de euro pentru cine îl găsește pe băiatul în negru cu șapcă, care fură telefonul. Eu sunt cu spatele, în tricou alb, în fața mea cu tricou negru e Speak, iar cu tricou portocaliu e Levi, iubitul Mirei. Pe teren era victima acestui furt”, le-a mai dezvăluit Codin Maticiun fanilor săi.

VEZI și: Concurenții Survivor all Stars s-au întors acasă! Când se va filma marea finală: „Încă nu știm cine o să fie câștigător!”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel