Codin Maticiuc, accident în timpul filmărilor pentru serialul Clanul: „A fost tăietură mai adâncă. Curgea sânge”

Data publicării:
Sursa foto: Codin Maticiuc, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Codin Maticiuc, Instagram

Codin Maticiuc s-a accidentat în timpul filmărilor pentru serialul Clanul. Actorul a povestit tot ce s-a întâmplat. 

Din toamnă, pe Pro TV, va fi difuzată cea mai nouă producție românească, „Clanul'. Din distribuție, fac parte Theo Rose, George Mihăiță, Șerban Pavlu, Denis Hanganu, Marian Olteanu, Mădălina Craiu, Cătălina Grama (Jojo), Carmen Tănase, Vladimir Drăghia, dar și Codin Maticiuc.

Codin Maticiuc s-a accidentat pe platourile de filmare

Recent, Codin Maticiuc a povestit că s-a tăiat foarte rău în timpul unei scene, când trebuia să sară printr-un geam deschis. Ulterior, actorul a început să sângereze.

„Mi s-a părut funny la un moment dat, m-am tăiat, nu știu dacă se mai vede semnul, uite, eram într-o scenă… cu acțiune. Săream printr-un geam, deschis, nu-ți imagina că săream printr-unul de sticlă, dar săream, prin geam, mă puneam la pământ, eram cu Theo Rose într-o situație, cu împușcături, cu pistoale… Și m-am tăiat la una dintre duble, într-un colț de table dintr-un perete. M-am ridicat și m-am sprijinit. Și a început să curgă sânge', a povestit Codin Maticiuc potrivit ciao.ro.

Codin Maticiuc: „A fost tăietură mai adâncă”

Actorul a povestit că rana nu a fost gravă, însă a pierdut foarte mult sânge. În final, totul s-a terminat cu bine și au făcut haz de necaz. 

„Vezi că nu e foarte mare tăietura, dar sânge a curs destul de mult. Probabil a fost tăietură mai adâncă sau o zonă mai vascularizată. N-a fost ceva îngrozitor, dar curgea sânge destul de mult. Și eu încercam să feresc să nu-mi curgă pe adidașii de joc, nu puteam să mi-i murdăresc de sânge și să filmăm. Că încă nu trăsesem dublele, puteau să fie secunde dinainte. Nu poți fi când murdar, când nemurdar. Țineam mâna într-un fel ca să nu-mi murdăresc hainele și adidașii de joc și unul dintre regizori zice: Aaa, curge sânge! Lasă așa! Joacă așa! Sari acum cu sânge, sânge peste tot, stropești'.

M-am uitat la el și am zis N-ai vrea să închidem rana asta ca să nu mă infectez și să aducem sânge fals, cum mai facem?'. De ce trebuie să împroști cu sângele meu peste tot, adică n-ai vrea să nu mă infectez… Ba da, ba da, ai dreptate'. Ne-am amuzat', a adăugat acesta potrivit sursei citate.

Ce spune Codin Maticiuc despre noul serial

Codin Maticiuc se laudă la vârsta 41 de ani cu mai multe reușite, în diferite domenii. Acesta este actor, scrie propriile cărți, dar este și producător, ba chiar a reușit să realizeze cel mai vândut film din România, Miami Beach. Codin Maticiuc va putea fi urmărit în curând pe micile ecrane în noul serial care va apărea pe Pro TV, Clanul, la care se filmează foarte intens. 

SPECTACOLA: Din toamna te vom vedea în serialul “Clanul”. Ce poți să ne spui despre personajul pe care-l vei interpreta? În ce ipostază îl vom vedea pe Codin Maticiuc?

Codin Maticiuc: Eu îl interpretez în acest serial pe Iulică, mâna dreaptă a lui Pelicanu. Cei doi sunt un dragon cu două capete, după cum spune regizorul și scenaristul, Anghel Damian, o grupare subordonată lui Bebe Măcelaru. Cred că Pelicanu și Iulică sunt două personaje extrem de iubibile și care nu pot fi văzute separat. 

SPECTACOLA: Tu ai fost până acum pus și în ipostaza de actor, dar și în cea de producător. Ce rol ți se pare mai greu dintre cele două?

Codin Maticiuc: Infinit mai greu este să fii producător. E atât de greu că urăsc să fiu producător (n.r. zâmbește). Îmi place să fiu actor sau scenarist, să dau viață ideilor pe care le am în cap sub forma produsului finit care se numește film.

Dacă aș găsi pe cineva care să-mi facă toată ideile pe care le născocesc, să le producă... aș fi extrem de mulțumit! Și nu aș mai fi producător J! 

Citește continuarea AICI



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel