Codin Maticiuc a dezvăluit adevăratul motiv pentru care s-a căsătorit civil cu soția lui, Ana Pandeli. De ce nu vrea să audă de nuntă

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Instagram/Codin Maticiuc
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/Codin Maticiuc

Codin Maticiuc și Ana Pandeli formează un cuplu de mai mulți ani, iar recent, cei doi s-au căsătorit civil, în secret. Acum, actorul a dezvăluit adevăratul pentru care a făcut acest pas, dar și de ce nu vrea să facă nunta cu partenera sa.

Codin Maticiuc și Ana Pandeli formează un cuplu de mai mulți ani și au împreună doi copii. Recent, cei doi s-au căsătorit civil, în secret. Despre acest eveniment important din viața lor au știut doar prietenii apropiați și familia.

Codin Maticiuc a dezvăluit adevăratul motiv pentru care s-a căsătorit civil cu soția lui, Ana Pandeli

Codin Maticiuc a fost mereu discret cu viața lui personală și mai ales atunci când a venit vorba despre familia sa. Chiar dacă formează o relație de mulți ani cu frumoasa Ana Pandeli și au împreună doi copii, cei doi s-au hotărât abia la finalul anului 2023 să se căsătorească civil. Însă, au avut un motiv pentru care au făcut acest pas, deoarece actorul consideră că iubirea poate exista și fără un act semnat.

„A fost ceva din niște motive practice, administrative, să nu mai mergem cu tot felul de declarații pe la granițe când ne întrebau: „Dar pe copil de ce-l cheamă așa, pe tine așa, pe ălălaltu…. Și-atunci am zis: „Bă, hai să fim cât mai mulți Maticiuci și să ne fie mai ușor!. Dacă-mi plăcea procesu, făceam procesu cu nuntă, cum se face, nu mă duceam la un birou administrativ”, a spus Codin Maticiuc pentru viva.ro.

„Dacă ea-și va dori vreodată, fac nuntă de care vrea ea”

Cu toate acestea, dacă soția lui, Ana Pandeli își va dori să fie mireasă, Codin Maticiuc este de acord ca el și partenera sa să să facă nunta la biserică.

„Asta am zis-o mereu. Am zis-o și înainte de această mișcare administrativă pe care am făcut-o. Am zis: 'Bă, dacă ea-și va dori vreodată, fac nuntă de care vrea ea. De-aia urăsc eu cel mai mult. Cum urăsc eu cel mai mult, așa fac'”, a mai declarat Codin Maticiuc.

Citește și: Codin Maticiuc, despre problema fiicei sale, Smaranda: „E genul de boală care se întâmplă 1 la un milion de cazuri și care nu poate fi tratată”

„Eu la ziua mea, anul ăsta, am chemat 1.200 de persoane, câți ar trebui să chem la nuntă?”

Întrebat de ce urăște nunțile, Codin Maticiuc a spus că, deși îi plac petrecerile, nu vrea să poarte costumul de mire și nici să se streseze cu organizarea propriei nunți.

„Pentru că mie îmi plac foarte mult petrecerile și știu să organizez… Aia nu e una OK. Nu-mi place să mă-mbrac așa, pentru că trebuie să te îmbraci într-un fel, nu poți s-o faci chiar neapărat în blugi. Eu la ziua mea, anul ăsta, am chemat 1.200 de persoane, câți ar trebui să chem la nuntă? Că nu mi-am chemat toate rudele și rudele la rude și la rude… Câți ar trebui să chem? 2.000? 3.000? Stres, alea, mâncare…

La ziua mea, la 1.200 de persoane, a fost băutură și am adus două food-truck-uri, unul cu burgeri, unul cu pizza. Lumea a fost mulțumită, chemată de la 10. Când îi chemi de la 6… Pe banii tăi faci ceva care îți atrage numai probleme, iar tu nu te distrezi, ești într-un stres… Zici că produc un film, îmi cad doi dinți, mi se albește părul… Pentru ce? Nu înțeleg, realmente. Vrei o petrecere, facem o petrecere, dar de ce trebuie să fie o petrecere la care să ne simțim noi nasol? Îmbrăcați așa cum nu mă-mbrac eu, care-s tot timpul în blugi și tricou… Nu știu, nu sunt eu acolo, nu mă văd”, a mai precizat Codin Maticiuc.

Citește și: Codin Maticiuc a dezvăluit care a fost cea mai mare notă de plată pe care a plătit-o vreodată: „Oamenii vor spune că e îngrozitor de mult”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel