Cod portocaliu de furtună în zonele de munte, Maramureş, Transilvania, Oltenia, nord-vestul Munteniei şi local în Moldova

Sursa foto: unsplash, Igor Kyryliuk
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, Igor Kyryliuk

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis sâmbătă o atenţionare Cod portocaliu de instabilitate atmosferică accentuată, vijelii puternice şi ploi abundente.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis sâmbătă o atenţionare Cod portocaliu de instabilitate atmosferică accentuată, vijelii puternice şi ploi abundente pentru zonele de munte, Maramureş, Transilvania, Oltenia, nord-vestul Munteniei şi local în Moldova, valabilă până la ora 22:00.

Potrivit meteorologilor, spre seară şi în Crişana vor fi vijelii puternice, cu rafale de peste 70...80 km/h, averse torenţiale, frecvente descărcări electrice şi grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantităţile de apă vor depăşi local 35...40 şi izolat 50...60 l/mp.

Avertizările de fenomene periculoase imediate se emit pentru o perioadă de maximum 6 ore, relatează Agerpres.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 02 iul 2022, 12:49 | Categorie: Vremea


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience