Coafura pe care ar trebui să o ai, în funcție de semnul tău zodiacal

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Ali Pazani
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Ali Pazani

La fel ca și în cazul machiajului și al hainelor, coafura este o reflecție majoră a personalității tale. Dar, cu atât de multe culori, tăieturi și tendințe din care puteți alege, decizia de a alege o nouă coafură poate fi copleșitoare. De aceea, ar fi bine să arunci o privire pe horoscop înainte de următoarea ta vizită la salon. Continuă să citești pentru a afla recomandările astrologilor cu privire la coafura pe care ar trebui să o ai, în funcție de semnul tău zodiacal.

Berbec: Tăietură îndrăzneață

Nu există nicio îndoială că primul semn al zodiacului trebuie să se afirme. Berbecul nu se teme să iasă din zona de confort, iar părul lor va reflecta acest lucru cu o tunsoare îndrăzneață.

"Marte guvernează acest semn de foc plin de viață, iar energia Berbecului guvernează capul, ceea ce face ca simțul lor de "stil" al părului să fie extrem de important", spune Lauren DeGolia, consultant în claritate și astrolog la Fresh Start Registry.

În timp ce îndrăzneala este diferită pentru toată lumea, știi că aceste semne de foc nu se tem să facă ceva diferit, o tunsoare rasată sau cu o tunsoare pixie scurtă și îndrăzneață.

Taur: Bob până la umăr

"Stabil și cu picioarele pe pământ, un Taur merită o coafură care să fie la fel de fiabilă și șic ca și el", spune Betty Andrews, life coach, astrolog și medium la Fresh Start Registry - motiv pentru care un bob până la umeri este perfect pentru el. Taurii apreciază simplitatea, așa că nu au nevoie de o coafură nebunește de complicată. Bob-ul este atemporal, la fel ca aceste semne de pământ, iar tunsoarea până la umeri le permite accesorii sau experimente, dacă sunt în căutarea unui plus de forță.

Gemeni: Părul lung cu bucle

Gemenii sunt un semn amuzant și cochet, iar valurile ușoare de pe plajă emulează această energie. Sunt simple, dar elegante și se potrivesc bine cu vibrația de relaxare a acestui semn de aer.
"Ei sunt guvernați de planeta Mercur, care se referă la informație și învățare", spune DeGolia. Așa că nu e de mirare că Gemenii știu totul despre scurtături și despre cum să faci când vine vorba de coafarea, întreținerea și creșterea părului tău.

Rac: Straturi lungi

Rac își dorește un stil versatil, care poate fi ținut departe de față dacă aleargă de colo-colo. "Le place să aibă nevoie de o întreținere redusă, dar au nevoie de ceva care poate fi aranjat pentru o noapte glam în oraș", spune DeGolia, care recomandă straturi lungi. Aceste semne de apă iubesc să se îngrijească, așa că părul lor va fi întotdeauna bine îngrijit. În plus, Racul are în vedere profunzimea emoțională, iar straturile mai lungi adaugă cu siguranță dimensiune la ceea ce este văzut de obicei ca o tunsoare de bază.

Leu: Bucle voluminoase

Leii adoră când toți ochii sunt ațintiți asupra lui. Nu există o modalitate mai bună de a face asta decât cu o coafură precum bucle sau valuri voluminoase - cu cât mai mari, cu atât mai bine, bineînțeles. "Fă o declarație, la fel cum faci și tu cu prezența ta carismatică", spune Andrews. Leii trebuie să arate cel mai bine și să fie cei mai buni, așa că nu ar avea niciodată un păr plictisitor sau de bază.

Fecioară: Coadă de cal

Fecioarele sunt indivizi concentrați pe laser, care nu pot permite ca lucruri precum părul să le stea în calea îndeplinirii listei lor de lucruri de făcut. Ele caută întotdeauna perfecțiunea, așa că o coadă de cal netedă, cu fiecare fir de păr în locul potrivit, este exact ceea ce au nevoie. "Coada de cal perfectă [este] detaliată și meticuloasă, iar coafura unei Fecioare ar trebui să fie la fel de ordonată și la locul ei ca și viața lor (sau viața pe care încearcă să o aibă)", spune Andrews. Coada de cal este clasică, dar poate fi în continuare la modă, la fel ca aceste semne de pământ.

Balanță: Straturi de încadrare a feței

Luxurianta Balanță tânjește după echilibru. Vor merge până la capăt pentru un look pe care îl iubesc, dar au nevoie și de ceva care să fie ușor de aranjat. Straturile care încadrează fața se potrivesc cu energia exuberantă a Balanței."Guvernată de Venus, Balanța iubește podoaba estetică a unei coafuri frumoase care va fi probabil o parte clasică și o parte de ultimă generație", spune DeGolia. De asemenea, este posibil ca Balanța să experimenteze sau să își schimbe stilul, datorită naturii lor indecise.

Scorpion: Părul adânc în lateral

Scorpionii au nevoie de o coafură care să fie dramatică fără să fie prea în față. Aceste semne de apă sunt intense, așa că o parte laterală adâncă - pe care Andrews o aseamănă cu felul lor misterios de a fi - funcționează pentru ei. De asemenea, sunt guvernați de Pluton, planeta transformării, așa că nu fiți surprinși dacă își schimbă radical look-ul din când în când.

Săgetător: Împletituri

Săgetătorii sunt spirite libere, iar a fi legat de ceva sau de cineva este un lucru absolut interzis în cartea lor. Împletiturile sunt multifațetate, așa că nu va părea niciodată plictisitor.

"Împletiturile reflectă spiritul lor aventuros și sunt ușor de călătorit pentru toate acele călătorii spontane", spune Andrews. În plus, aceste semne de foc nu vor trebui să piardă prea mult timp cu coafarea, așa că pot fi imediat în mișcare.

Capricorn: Bob scurt clasic

Aceste semne de pământ rămân pe partea tradițională a vieții, așa că vor alege ceva clasic și vor rămâne cu el. Și au nevoie de un stil care să poată fi îmbrăcat elegant pentru o ieșire în oraș sau să fie curat și elegant la birou."Nu sunt dornici ca lucrurile să pară nelalocul lor sau dezordonate decât dacă acel aspect este intenționat", spune DeGolia pentru Best Life. De aceea, un bob scurt și elegant este cel mai potrivit pentru ele. Această zodie este la conducere, iar toată lumea din jurul lor va ști asta cu această coafură.

Vărsător: Culori strălucitoare

Dacă cineva va face o declarație cu părul său, acela va fi un Vărsător. "Excentrici și unici, Vărsătorii ar trebui să aibă o coafură care să fie ieșită din comun", spune Andrews.

Este motivul pentru care culorile strălucitoare sunt perfecte pentru ei. Nu le este teamă să experimenteze sau să fie puțin mai ieșite din tipare când vine vorba de părul lor. Andrews recomandă albastrul electric sau neonul pentru că sunt la fel de neconvenționale ca orice Vărsător.

Pești: Stil retro

Guvernat de sentimentalul Neptun, Peștii sunt visătorii cu ochii deschiși ai zodiacului, așa că adoră să facă lucruri care îi vor ajuta să evadeze din realitate. Încercarea unor look-uri retro din trecut este modalitatea perfectă de a-și lăsa imaginația să zburde liberă.

"Le place să exploreze stilurile secolului (gândiți-vă la anii 20, 30, 40 etc.) și să încerce diferite personalități în ceea ce privește părul lor", spune DeGolia.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel