Clipul ''La noche de anoche'', colaborarea dintre Bad Bunny şi Rosalia, a bătut un nou record. Câte vizualizări au strâns

Data publicării:
Rosalia, sursa instagram
Descriere foto: Rosalia, sursa instagram

Videoclipul piesei "La noche de anoche", noua colaborare dintre artistul portorican Bad Bunny şi cântăreaţa spaniolă Rosalía a bătut un nou record.

Videoclipul piesei "La noche de anoche", noua colaborare dintre artistul portorican Bad Bunny şi cântăreaţa spaniolă Rosalía, a strâns duminică, în ziua care a fost lansat, 5.138.707 de vizualizări şi 605.000 de like-uri, potrivit Agerpres.

"La noche de anoche" este inclus pe cel mai recent album al lui Bad Bunny intitulat "El último tour del mundo".

Videoclipul, în regia lui Stillz cu care Bad Bunny a colaborat şi în alte ocazii, ilustrează dragostea şi pasiunea aflate în spatele mesajului acestui cântec. Clipul prezintă un scenariu suprarealist în care Bad Bunny şi Rosalia interpretează doi îndrăgostiţi, a căror atracţie magnetică aprinde flăcările unei iubiri pasionale.

Mulţi fani ai celor doi interpreţi au scris pe reţelele de socializare că imaginile evocă tabloul "La Persistencia De La Memoria", al lui Salvador Dalí. În videoclip cei doi îndrăgostiţi, el îmbrăcat într-un halat verde din satin iar ea într-o rochie albă din tul, cântă într-un scenariu minimalist pe treptele unei scări alături de un copac desfrunzit, iar amândoi sunt cuprinşi treptat de flăcări.

Piesa este inclusă pe albumul pe care artistul l-a lansat pe 26 de noiembrie şi care cuprinde 16 cântece.

Videoclipul a fost lansat duminică de Valentine' Day, o sărbătoare pe care artistul portorican a mărturisit pe contul său de Twitter că nu a agreat-o niciodată. "Nu mi-a plăcut niciodată ziua de 14 februarie", a scris duminică Bad Bunny.

În luna decembrie, cântăreţul portorican a dezvăluit pe contul său de Instagram că îşi ia o pauză pentru a se putea implica în alte proiecte.

Bad Bunny, unul dintre maximii exponenţi ai genului urban latino, va putea fi văzut curând în filmul de acţiune "Bullet Train" în care joacă Brad Pitt.

Este vorba de a doua participare cinematografică a lui Bad Bunny, după ce a debutat ca actor în filmul "American Sole", alături de comicul Kevin Hart şi de jucătorul de baschet Chris Paul.

Cântăreţul portorican îşi va face de asemenea apariţia, în calitate de "guest actor", în cel de-al treilea sezon al serialului difuzat de Netflix, "Narcos: Mexico".



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel