Clipe unice pentru Anca Țurcașiu! Vedeta a devenit bunică pentru prima oară

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Anca Țurcașiu/Instagram
Descriere foto: Sursă foto: Anca Țurcașiu/Instagram

Anca Țurcașiu trăiește clipe speciale, după ce i s-a născut prima nepoțică. Iată ce mesaj înduioșător a transmis vedeta.

Fiul Ancăi Țurcașiu și soția sa, Andreea, au devenit părinți pentru prima dată, aducând multă bucurie în familia lor. Artista a împărtășit vestea minunată pe rețelele de socializare, exprimându-și imensa fericire. La 54 de ani, Anca Țurcașiu a devenit bunică și nu și-a putut ascunde entuziasmul în fața acestei noi etape din viața sa. 

Anca Țurcașiu a anunțat că este bunică

Prin intermediul unei postări emoționante, Anca a făcut un anunț oficial despre venirea pe lume a nepoatei sale, subliniind cât de mult înseamnă această veste pentru întreaga familie. 

Anca Țurcașiu, cunoscută pentru talentul și carisma sa, și-a arătat astfel o latură personală și sensibilă, împărtășind cu publicul bucuria imensă pe care o trăiește în prezent. Această nouă etapă din viața ei marchează nu doar un moment de celebrare, ci și o ocazie de a împărtăși iubirea și fericirea cu cei din jur.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anca Turcasiu (@ancaturcasiu)

Te-ar putea interesa și: Prima rețetă gătită de Anca Țurcașiu, după întoarcerea din Asia Express: „Mi-au lipsit toate astea”. De ce ingrediente ai nevoie

Ce mesaj emoționant a transmis Anca Țurcașiu

După cum spuneam mai sus, actrița a devenit bunica pentru prima oară și nu a putut să nu împărtășească această veste cu fanii săi.Vedeta este acum în al nouălea cer.

Anca a împărtășit și numele special ales de părinți pentru micuța lor, detaliu care a adăugat un plus de încântare momentului. Mesajul ei a fost primit cu căldură de prieteni și fani, care s-au grăbit să-i transmită felicitări și urări de bine, semn că are o comunitate care îi este alături actriței. 

„Daaaa, de azi sunt BUNICĂĂĂ! A venit pe lume Zoe, sunt foarte fericită! Am așteptat cu nerăbdare și cu mare emoție acest moment unic! Să ne trăiești sănătoasă și norocoasă!”, a fost mesajul Ancăi Țurcașiu, postat pe Instagram.

Te-ar putea interesa și: Cum arată Anca Țurcașiu la 54 de ani. Unde și-a celebrat artista ziua de naștere luna aceasta

 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Oriana Popescu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel