Clipe grele pentru Ileana Badiu: „Toată familia mea e bolnavă. Eu a ieșit negativă, dar incubația e diferită”

Data publicării:

Ileana Badiu trece prin momente grele. Întreaga familie a vedetei este infectată cu COVID, iar ea prezintă simptome, deși la primul test a ieșit negativ.

Ileana Badiu a avut o intervenție în emisiunea „La Măruță”, de la PRO TV, unde a vorbit despre problemele de sănătate cu care se confruntă atît ea, cât și întreaga ei familie. 


"În momentul acesta, e toată familia mea bolnavă, așa că trebuie să am grijă de toți. Dacă mama și soacra nu se vaccinau, cred că înnebuneam. Noi ne-am testat PCR, bunicile ambele sunt bolnave, dar duc pe picioare febra. Eu a ieșit negativă, dar incubația e diferită. Eu pot să fiu liniștită purtătoare și să infectez pe cineva. Urmează să fiu testată din nou. (...) Nu pot mânca mare lucru, mi-am pierdut și mirosul, ceea ce e groaznic, dar beau multă supă.", a povestit Ileana Badiu la PRO TV. 

 


Un an plin de încercări


La începutul anului, vedeta a mai trecut printr-un episod de îngrijorări. La acea dată, soțul ei avea mari probleme de sănătate. Conf. Univ. Dr. Cătălin Badiu conduce secția de chirurgie cardiovasculară de la Spitalul Municipal a întâmpinat mai multe probleme de sănătate.
 
„Am trăit o perioadă îngrozitoare. Soțul meu, care este doctor după cum știți și foarte expus atât la contactul cu acest virus, cât și la informații oribile despre felul în care te poate afecta, înainte de Crăciun s-a simțit rău și și-a făcut mai multe teste. În mod clasic, s-a îmbolnăvit, adică a răcit, și a făcut bronhopneumonie foarte complicată, testat fiind pe toate părțile nu și-a imaginat cum că ar avea COVID-19 și, de fapt, nici nu a avut COVID. A fost testat încontinuu, testele au fost mereu negative, iar starea lui s-a complicat, în sensul că a început să se simtă din ce în ce mai rău. După Crăciun s-a dus să-și facă un CT pulmonar care arăta că plămânii sunt afectați într-o proporție destul de semnificativă. În concluzie, am intrat în panică, mai ales că de Crăciun au fost câteva rude la noi, în vizită. Ne-am retestat și toate testele au ieșit negative, mai puțin cele ale soțului meu care pe 26 s-a dovedit a fi pozitiv, însă în cele din urmă a fost fals pozitiv”, a povestit Ileana Badiu despre soțul ei.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel