Clipe de panică pentru Oana Roman. Fiica vedetei a ajuns la spital: „A continuat să facă febră”

Data actualizării: | Data publicării:
Oana Roman, foto Instagram
Descriere foto: Oana Roman, foto Instagram

Oana Roman a trăit clipe de panică zilele trecute. Vedeta și-a dus fiica la spital, după ce aceasta a făcut febră a acuzat stări de rău. 

Ghinionul se ține scai de fiica lui Petre Roman. La finalul lui 2020 s-a despărțit de Marius Elisei, tatăl fetiței sale. A intrat în noul an cu forțe proaspete. Mămică singură, Oana a fost cooptată într-un proiect de televiziune, veste pe care vedeta a împărtășit-o plină de entuziasm. 


Acum, vedeta a avut iarăși parte de momente de panică. Fiica ei, Isa, a început să se simtă rău. A făcut febră iar starea ei nu arăta că s-ar ameliora în vreun fel. 

Îngrijorată, Oana Roman și-a sunat fostul soț care urcat fetița în mașină  imediat și a dus-o direct la spital, acolo unde a aflat că micuța are probleme cu stomacul. 
Vedeta a mărturisit că era rândul lui Marius Elisei să se ocupe de transportul Isei la spital, dat fiind că vedeta a mers cu micuța ultima dată. 


”Am lipsit motivat pentru că Isa nu se simte bine. Când am ajuns acasă, Isa a făcut febră și nu am știut de ce. A continuat să facă febră și azi noapte și astăzi, așa că a mers la spital cu tatăl ei, pentru că ultima dată am mers eu cu ea și oricum nu puteam merge amândoi. I-au făcut niște analize, se pare că este ceva la stomăcel, nu știm exact încă ce, nu i-au ieșit toate analizele, este sub tratament. Sperăm să fie mai bine”, a spus Oana Roman pe Instagram.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by oana roman (@oanaromanelisei)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel