Clipe de groază pentru un prezentator TVR. I s-a făcut rău pe stradă, cu o oră înainte de emisiune: „TREMURAM!” EXCLUSIV

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Gabriel Fereșteanu, prezentatorul matinalului de la TVR, a trăit momente de groază în această dimineață. Jurnalistului i s-a făcut rău pe stradă, în timp ce mergea cu mașina spre Televiziunea Română. 

Gabriel Fereșteanu a declarat, în exclusivitate pentru SPECTACOLA, că se îndrepta spre serviciu, azi de dimineață, când a început să simtă o stare puternică de greață și de amețeală. Jurnalistul a tras mașina pe dreapta imediat și a apelat la un taxi pentru a se întoarce acasă. 

Am trăit o premieră care m-a speriat foarte tare, fix înainte cu o ora de direct am amețit, am simțit o greață puternică și un tremurat.  La TVR, suntem testați PCR pentru COVID din două  în doua săptămâni. Aveam deja un rezultat negativ din 17 decembrie, așa că am crezut că e ceva mult mai grav. Eram deja la volan și în loc să mă simt mai bine, toată starea se accentua. Le-am sunat pe Augusta, producătoarea emisiunii și pe Liza să le anunț. Am decis împreună că cel mai bine îmi las mașină într-o benzinărie și mă întorc cu un taxi acasă și sun un medic. Zis și făcut.

Până nu iți confirma un specialist ce trăiești, iei în calcul ce e mai rău. Am explicat stările și am aflat că lipsa somnului combinata cu alimentația nesănătoasă și fumatul excesiv se traduce exact în stările pe care le-am avut. După ce afli că nu e niciun atac de inima și că vei trăi și după, te calmezi și tu”, a declarat Gabriel fereșteanu pentru Spectacola. 

Prezentatorul pune starea de rău pe seama perioadei aglomerate pe care a avut-o. Acesta crede că oboseala și-a spus cuvântul. 

Adevărul este că în săptămână anteriora m-am trezit la 4 dimineața și m-am culcat pe la 23 mereu, fară să mai prindem nici macar o oră de somn la prânz. Am avut o săptămână plină de înregistrări pentru edițiile speciale de Crăciun, și la TV și la radio, în plus și câte o probă de ținute sau un eveniment între cele două emisiuni zilnice în direct. Am luat și un premiu la Isucces - Celebrity Awards pentru ascensiune și a fost un moment în care ne-am dat seama că suntem fericiți pentru că facem ce iubim și suntem și apreciați”, a mai spus prezentatorul.


,,Irina Margareta Nistor m-a sunat” 

Nu doar echipa de producție a emisiunii a fost îngrijorată pentru Fereșteanu. Deoarece telespectacorii au sesizat lipsa acestuia din matinal, colegii lui Gabi i-au scuzat absența, spunând că „a plecat să îl caute pe Moș Crăciun”. Acesta a fost momentul care a creat panică printre cunoscuții jurnalistului, care au început să-l bombardeze cu telefoane și mesaje, pentru a afla ce se întâmplă cu el, fiind convinși că acesta nu ar fi lipsit din emisiune fără un motiv serios. 

 

Am dat mesaje scurte către ai mei din studio, le-am spus că totul e ok, dar fară să îi încarc. Mi-era foarte ciudat că mama nu știa nimic de mine și urma să nu mă vadă la TV. I-am scris rapid că sunt bine și m-am întins. Am adormit vreo patru ore și când m-am trezit aveam o grămadă de apeluri nepreluate și mesaje. M-au sunat și oameni de la care nu mă gândeam în viață asta că se vor interesa să fiu bine. Spre exemplu, doamna Irina Margareta Nistor, un om atât de om!” spune jurnalistul. 

,,Refacem și testul COVID, pentru siguranță” 

Deși este la zi cu testul COVID, jurnalistul urmează să efectueze un nou test, mâine, pentru siguranța sa și a oamenilor cu care lucrează. 


Având în vedere și pandemia COVID, am decis să luam toate masurile de siguranță și să refac un test mâine, pentru siguranță mea și a oamenilor cu care lucrez. Sper că miercuri să am confirmarea că pot reveni la ultimele 3 emisiuni din acest an, iar până pe 4 ianuarie o să fim în vacanta! P.S. Mi-am recuperat mașină”, a mai spus Gabi. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel