Clip viral cu o profesoară de la Medicină. Selly, reacție dură: „Educația în România e PRAF”

Data actualizării: | Data publicării:
Selly, sursa foto Instagram
Descriere foto: Selly, sursa foto Instagram

Este clipul momentului printre studenții de la Facultatea de Medicină Carol Davila. Doamna doctor Mădălina Adam își învață cursanții cum să i se adreseze. 

Un curs de la UMF Carol Davila a ajuns viral. În timpul cursului online, profesoara, în speță  Doamna doctor Mădălina Adam, își intruiește cursanții cum să i se adreseze. 

Dialog halucinant între profesoară și studenți
 

”Deci, vă pretind din acest moment celor două grupe sau cel puţin celor care nu vor să... să se înjosească... să mă numiţi Doamna Doctor Mădălina Adam! Vreau să aud dacă s-a reţinut”, a spus profesoara.

Aceasta a luat apoi studenţii rând pe rând, ca sa fie sigură că au înţeles toţi.

Profesoară: Tu mamei tale îi spui aşa, sau cum vrei tu să îmi spui mie de aici înainte?

Studentă: Doamna doctor Mădălina Adam.

Profesoară: Nu! Deci îmi spui doamna doctor Adam. Bine? Dacă îmi spui şi Madălina înseamnă ca nu ştiu, vrei să mă... nu ştiu... Vorba unui domn profesor, vrei să mă dai în judecată.

Femeia a continuat și cu alți studenți.

Profesoară: Cum mi te adresezi de aici înainte?

Altă studentă: Doamna doctor Adam.

Profesoară: Nu! Nu! Doamna doctor şi atât! Da? Doamna doctor! Şi o să vedeţi că după ce terminaţi facultatea că veți fi extrem de sensibili. Nu imediat... Până vă obişnuiţi cu ideea, că aţi făcut o facultate, că aţi depus un efort. Sunt de două ori doctor și nu îmi înșir toate prenumele cu voi”

 

SELLY, indignat de situație

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

INCREDIBIL... Va rog sa va uitati la acest video pana la final... ca tot vorbeam despre cum educatia in Romania e praf. La UMF Carol Davila, dupa ce ca e mult mai greu sa se faca medicina in sistem online (medicina inseamna PRACTICA in primul rand), aceasta profesoara, in loc sa isi FACA MESERIA, pierde timpul cu astfel de mizerii si isi revarsa frustrarile personale asupra studentilor care NU AU NICIO VINA si VIN ACOLO SA INVETE MEDICINA! Prima reactie la asa ceva este sa radem. Da, e amuzant, dar in acelasi timp e foarte, foarte trist! Cand incepem sa schimbam ceva? Ce se va intampla cu aceasta profesoara? Dar cu cea pe care v-o aratam luna trecuta, care batea elevii in clasa?!

A post shared by SELLY (@selly) on

 


„PROFESOARĂ LA FACULTATEA DE MEDICINĂ

INCREDIBIL... Vă rog să vă uitați la acest video până la final... că tot vorbeam despre cum educația în Romania e praf. La UMF Carol Davila, după ce că e mult mai greu să se facă medicina în sistem online (medicina înseamnă PRACTICA în primul rand), aceasta profesoara, în loc să își FACĂ MESERIA, pierde timpul cu astfel de mizerii și își revarsă frustrările personale asupra studenților care NU AU NICIO VINA și VIN ACOLO SĂ ÎNVEȚE MEDICINA! Prima reacție la așa ceva este să radem. Da, e amuzant, dar în același timp e foarte, foarte trist! Când începem să schimbam ceva? Ce se vă întâmplă cu aceasta profesoara? Dar cu cea pe care v-o arătam luna trecuta, care bătea elevii în clasă?!”, a scris vloggerul Selly pe contul său de instagram. 

 

 

Ce spune un reprezentant al UMF Carol Davila
 

”Din păcate, eu și ceilalți colegi ai mei asistăm la un eveniment nefericit care s-a întâmplat. Este foarte important, de asemenea, să vă subliniez ca activitatea doamnei doctor a fost suspendată. Eu cadru didactic, în cadrul UMF Carol Davila, consider ca acest eveniment este de nedorit să se mai repete. Este singular și, în numele colegilor mei, ne cerem scuze pentru acest incident”, a declarat Doina Pleşca, director al departamentului de pediatrie în cadrul Universităţii de Medicină ”Carol Davila”, în direct la B1 TV.

 

VIDEO INTEGRAL:Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel