Cleopatra Stratan și Edward Sanda și-au anulat vacanța în Paris. Care este motivul pentru care au luat această decizie

Data publicării:
Cleopatra Stratan și Edward Sanda, sursa foto Instagram
Descriere foto: Cleopatra Stratan și Edward Sanda, sursa foto Instagram

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au dezvăluit motivul pentru care și-au anulat vacanța în Paris.

În urmă cu două luni, Cleopatra Stratan și Edward Sanda au devenit oficial soț și soție. La scurt timp după nuntă, cei doi au decis să plece în luna de miere în Sardinia, Italia, acolo unde s-au bucurat de peisajele superbe, dar și de momentele în doi. Cu toate astea, proaspeții însurăței au vrut să-și continue vacanța în Paris, acolo unde Cleopatra Stratan intenționa să-și serbeze și ziua de naștere.

Din nefericire, planurile celor doi s-au anulat din cauza pandemiei de coronavirus. Cleopatra Stratan le-a mărturisit fanilor pe rețelele de socializare că au fost nevoiți să ia această decizie, deoarece au fost introsduse restricțiile pe motivul pandemiei de coronavirus.

”Mi-am dorit să mergem de ziua mea la Paris, dar din păcate au tot apărut restricții ( noi fiind nevaccinați) așa că am decis să mai așteptăm până se mai relaxează situația”, a spus Cleopatra Stratan pe Instagram.

 

Cleopatra Stratan și-a păstrat numele după nuntă

 

Artista a declarat că și-a păstrat numele de familie pentru că toată lumea o știe așa și consideră că nu era nevoie neapărat să se treacă la numele de familie al soțului ei.

„Fiecare cu numele lui. Am zis că dacă suntem amândoi artiști… oricum pe YouTube și la concerte sau în presă, lumea s-a obișnuit ca ea să apară așa și n-avea sens”, a spus Edward Sanda, potrivit spynews.ro

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel