Cleopatra Stratan și Edward Sanda, primele declarații despre copil: "Părinții ne susțin. Dacă o să fie fată..."

Data publicării:
Cleopatra Stratan și Edward Sanda, sursa instagram
Descriere foto: Cleopatra Stratan și Edward Sanda, sursa instagram

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au oferit primele declarații după nuntă. Cei doi  se gândesc deja la primul copil.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda sunt mai fericiți ca niciodată. Pe data de 14 august, cei doi au spus cel mai sincer DA din viața lor, în fața ofițerului de stare civilă. Chiar dacă amândoi sunt la o vârstă fragedă, iubirea a fost mai presus de orice, chiar și de cei care au fost contra.

Recent, proaspeții însurăței au oferit primele declarații după căsătorie. Cei doi au vorbit și despre primul lor copil. Cleopatra Stratan și Edward Sanda recunosc, însă, că nu iau în calcul, în viitorul apropiat, să devină părinți. Cei doi au mărturist că își doresc pentru moment să pună accent pe carieră.

“Mai așteptăm, nu ne grăbim, avem alte treburi, ne mai ocupăm puțin de carieră. Sunt pregătit să fiu tată cam 30%. Dacă o să fie fată, aș fi un tată dur”, a spus Edward Sanda, potrivit Antena Stars.

La rândul ei, Cleopatra Stratan a declarat: “Când o să simțim să avem un copil o vom face. Părinții ne susțin în orice și dacă am avea un copil”.

 

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au povestit că totul a fost exact așa cum au visat și au petrecut într-un cadru restrâns, alături de familie și apropiați:

“Nu am făcut nimic că ne-am grăbit, am făcut că am simțit. A fost exact așa cum ne-am așteptat să fie, chiar mai frumoasă decât ne-am așteptat. Cel mai important pentru a fost că noi ne-am simțit bine și că oamenii de lângă noi s-au simțit bine și relaxați. A fost o petrecere ca între prieteni. N-am făcut nimic din ce se zice, doar întâmpinarea oaspeților, aruncatul buchetului și dansul mirilor. Și dansul a fost spontan”, a spus Cleopatra Stratan.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel