Cleopatra Stratan și-a păstrat numele după nuntă. De ce a luat artista această decizie

Data publicării:
Cleopatra Stratan și Edward Sanda, sursa instagram
Descriere foto: Cleopatra Stratan și Edward Sanda, sursa instagram

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au deveni soț și soție în urmă cu o lună. Cu toate astea, artista a decis să își păstreze numele de familie.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda sunt mai fericiți ca niciodată. Pe data de 14 august, cei doi au spus cel mai sincer DA din viața lor, în fața ofițerului de stare civilă. Chiar dacă amândoi sunt la o vârstă fragedă, iubirea a fost mai presus de orice, chiar și de cei care au fost contra.

Cei doi sunt mai fericiți ca niciodată și trăiesc cele mai frumoase momente din viața lor. Cu toate astea, mulți s-au întrebat de ce artista nu s-a trecut la numele lui Edward Sanda.

Artista a declarat că și-a păstrat numele de familie pentru că toată lumea o știe așa și consideră că nu era nevoie neapărat să se treacă la numele de familie al soțului ei.

„Fiecare cu numele lui. Am zis că dacă suntem amândoi artiști… oricum pe YouTube și la concerte sau în presă, lumea s-a obișnuit ca ea să apară așa și n-avea sens”, a spus Edward Sanda, potrivit spynews.ro

 

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, primele declarații despre copil

 

Cleopatra Stratan și Edward Sanda recunosc, însă, că nu iau în calcul, în viitorul apropiat, să devină părinți. Cei doi au mărturist că își doresc pentru moment să pună accent pe carieră.

“Mai așteptăm, nu ne grăbim, avem alte treburi, ne mai ocupăm puțin de carieră. Sunt pregătit să fiu tată cam 30%. Dacă o să fie fată, aș fi un tată dur”, a spus Edward Sanda, potrivit Antena Stars.

La rândul ei, Cleopatra Stratan a declarat: “Când o să simțim să avem un copil o vom face. Părinții ne susțin în orice și dacă am avea un copil”.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel