Cleopatra Stratan se pregătește intens atât pentru Bacalaureat, cât și pentru NUNTĂ: „Cu BAC-ul nu se știe nimic sigur deocamdată”

Data publicării:
Cleopatra Stratan și Edward Sanda, sursa foto Instagram
Descriere foto: Cleopatra Stratan și Edward Sanda, sursa foto Instagram

Cleopatra Stratan este îndrăgostită până peste cap de Edward Sanda. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de iubire și au planuri mari pentru viitor. 

Cleopatra Stratan și Edward Sanda formează unul dintre cele mai apreciate și îndrăgite cupluri din showbiz. Cei doi porumbei au planuri mari pentru viitor, iar vedeta spune că se va muta curând în București. 


„Cu BAC-ul nu se știe nimic sigur deocamdată. Așteptăm detalii să vedem care vor fi condițiile în care vom da examenul”, a spus Cleopatra Stratan în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță. 


Artista se pregătește intens pentru examenul maturității, dar și pentru admiterea la facultate. Chiar dacă speră ca în anul 2021 să facă și nunta, cei doi așteptă să treacă pandemia de coronavirus pentru a putea ajunge în fața altarului. 


Dacă pandemia se va opri şi totul va funcţiona normal, în vara anului 2021 va avea loc nunta noastră, în Bucureşti, iar luna de miere încă nu ne-am hotărât. Noi ne dorim foarte mult să mergem în Maldive! 


Vreau să dau la facultate după ce termin liceul, vreau să dau de permis. Da, la facultate o să vin la Bucureşti, vreau să fac teatru. Sunt pasionată de teatru de mai bine de patru ani şi vreau să merg pe latura aceasta, dar nu să o consider mai importantă decât muzica. 


Cleopatra Stratan: „Este primul şi ultimul meu iubit, bărbat”


Da, mă mut la Bucureşti curând. El este implicat efectiv în toată viaţa mea pentru că aşa cum am zis, este primul şi ultimul meu iubit, bărbat. Sigur că avem planuri să ne facem viaţa împreună aşa cum simţim. O să ne mutăm împreună când o să vin la Bucureşti. Ne bucurăm foarte mult!”, a mărturisit vedeta. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel