Cleopatra Stratan, reacție nervoasă după ce s-a zvonit că a murit: "Atât vă spun"

Cleopatra Stratan, sursa instagram
Descriere foto: Cleopatra Stratan, sursa instagram

Cleopatra Stratan a reacționat nervos după ce au apărut zvornuri cum că artista și-ar fi pierdut viața.

Recent, Edward Sanda a făcut mărturisiri dureroase despre prima lui iubită, care, din păcate a decedat în timp ce se afla la duș din cauza unor scurgeri de gaze. Artistul a vorbit cu greu  despre acest moment marcant din trecutul său.

Edward Sanda a dezvăluit cu tristețe că ținea foarte mult la iubita lui, iar vestea tragică a căzut ca un trăsnet pentru acesta, motiv pentru care a avut nopți la rând nedormite și cu greu și-a revenit după acestă tragedie.

”Prima dată m-am îndrăgostit în clasa a opta. Am avut o poveste de dragoste adevărată. Mi-aș fi dorit să fie de lungă durată, dar, din păcate, ea s-a ridicat la cer. În timp ce făcea duș a murit de la nu știu ce gaze. Când am aflat, n-am dormit în noaptea aceea, am fost în șoc, trebuia să ne întâlnim. Iar după aceea, oamenii din jurul meu m-au susținut și așa am putut trece peste ușor, ușor”, a spus Edward Sanda, la Antena Stars.

Cleopatra Stratan, reacție neașteptată!

După mărturisirile făcute de Edward Sanda, fanii au fost au fost bulversați și au condundat-o pe iubita din copilărie a lui Edward Sanda cu Cleopatra Stratan. Iubita artistului a ținut să elucideze aceste zvonuri apărute, astfel că a transmis și un mesaj pe rețelele de socializare.

„Atât vă spun. Eu și @edwardsandaofficial suntem vii!!! Nu ne mai trimiteți și credeți tot ce se scrie în presă! Doar de la noi o să aflați mereu adevărul! Vă pup”, a scris Cleopatra Stratan pe Instagram.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 21 ian 2021, 10:28 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play