Cleopatra Stratan își sărbătorește ziua de naștere. Ce mesaj emoționant i-a transmis soțul ei, Edward Sanda: ”Mi-ai dat inima peste cap”

Data publicării:
Cleopatra Stratan și Edward Sanda, sursa foto Instagram
Descriere foto: Cleopatra Stratan și Edward Sanda, sursa foto Instagram

Sărbătoare mare în fmailia Cleopatrei Stratan. Artista își sărbătorește astăzi ziua de naștere. Cu aceasă ocazie, soțul ei, Edward Sanda, i-a transmis un mesaj emoționant.

Cleopatra Stratan a împlinit astăzi frumoasa vârstă de 19 ani.  Și asta nu este singurul motiv de sărbătoare. Astăzi, artista și Edward Sanda sărbătoresc și un an de la cererea în căsătorie. Artistul a cerut-o chiar în ziua în care aceasta și-a sărbătorit majoratul. Încă de la primele ore ale dimineații, artista a fost asaltată de sute de mesaje, dar și de cadouri.

Una dintre cele mai frumoase urări a venit chiar din partea soțului său, care nu putea să treacă cu vederea peste această zi imposrtantă. Edward Sanda a ținut să-i mai mulțumească încă o dată că a apărut în viața lui și că o iubește necondiționat.

„Azi e despre tine! Tu! Cea care mi-a dat inima peste cap din prima zi în care mi-a și furat-o! Acum e doar a ta și mi-a spus ca te iubește infinit! Sa ai parte de ceea ce-ți dorești și să atragi doar lucruri și momente frumoase așa ca sufletul tău unic și curat! “Te iubesc” e prea puțin să-ți spun în comparație cu ceea ce simt pentru tine!”, a scris Edward Sanda pe rețelele de socializare.

 

”Ce frumos! Te iubesc!”, i-a răspuns imediat Cleopatra Stratan, soțului ei.

 

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, planuri de viitor

 

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au declarat că își doresc foarte mult un copil, dar vor face totul la momentul potrivit.

 

„Nu ne grăbim, ne dorim un copil, dar nu acum pentru că vrem să mai copilărim, să ne mai plimbăm, să mai călătorim, bineînțeles, carierele noastre nu trebuie să le lăsăm din frâu, așa că mai e timp. Nu ne grăbim[…].

Oricum noi o să fim copii în suflet toată viața și sigur un copil nu o să ne dăuneze cu absolut nimic și nu o să ne încurce, nici în cariere, nici în viața noastră, pur și simplu nu suntem atât de pregătiți să fim părinți”, au declarat cei doi pentru Antena Stars.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel