Cleopatra Stratan, fotografie emoționantă alături de mama sa. Artista a transmis și un mesaj de iubire: ”E cu și pentru mine oricând și oriunde”/ FOTO

Data actualizării: | Data publicării:
Cleopatra Stratan, sursa foto Instagram
Descriere foto: Cleopatra Stratan, sursa foto Instagram

Cleopatra Stratan a împărtășit cu fanii o fotografie emoționantă alături de mama sa. Artista a ținut să îi facă și o declarație de iubire celei care i-a dat viață.

Toată lumea o știe pe Cleopatra Stratan, însă puțini sunt cei care știu cum arată cea care i-a dat viață. Femeia a preferat să stea departe de lumina reflectoarelor. Cu toate astea, recent, Cleopatra Stratan și-a surprins fanii cu o fotografie în care apare alături de mama ei.

Cele două au fost surprinse în timp ce se îmbrățisau, poza fiind realizată chiar în ziua nunții cu Edward Sanda. Alături de fotografie, artsta a ținut să scrie și un mesaj emoționant.

”Mama…Știți bine că are foarte puține apariții online, dar asta nu înseamnă că nu e cu și pentru mine oricând și oriunde! Prefer să o prezint în fața voastră ca cea mai puternică, iubitoare, scumpă și frumoasă ființă de pe Pământ pe care o cunosc! Te iubesc, mami!”, a scris Cleopatra Stratan în dreptul fotografiei.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cleopatra Stratan (@cleopatrastratan)

 

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, primele declarații despre copil

 

Cleopatra Stratan și Edward Sanda sunt mai fericiți ca niciodată. Pe data de 14 august, cei doi au spus cel mai sincer DA din viața lor, în fața ofițerului de stare civilă. Chiar dacă amândoi sunt la o vârstă fragedă, iubirea a fost mai presus de orice, chiar și de cei care au fost contra.

Recent, cei doi au vorbit și despre primul lor copil. Cleopatra Stratan și Edward Sanda recunosc, însă, că nu iau în calcul, în viitorul apropiat, să devină părinți. Cei doi au mărturist că își doresc pentru moment să pună accent pe carieră.

“Mai așteptăm, nu ne grăbim, avem alte treburi, ne mai ocupăm puțin de carieră. Sunt pregătit să fiu tată cam 30%. Dacă o să fie fată, aș fi un tată dur”, a spus Edward Sanda, potrivit Antena Stars.

La rândul ei, Cleopatra Stratan a declarat: “Când o să simțim să avem un copil o vom face. Părinții ne susțin în orice și dacă am avea un copil”.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel