Cleopatra Stratan, fotografie alături de mama ei: "Singura în care o pot arăta"

Data actualizării: | Data publicării:

Cleopatra Stratan a făcut publică o fotografie alături de mama ei. În urma fotografiei, artista a primit și un mesaj dur din partea fanilor.

Cleopatra Stratan este una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi. Artista se bucură de un mare succes pe plan muzical și la doar 18 ani a reușit să-și îndeplinească mai multe visuri. Aceasta a reușit să își facă familia mândră, dar și să-și găsească marea dragoste, pe Edward Sanda, care a și cerut-o în căsătorie, chiar de ziua ei.

Cleopatra Stratan, fotografie alături de mama ei

Ani la rând, Cleopatra Stratan a apărut în fața publicului alături de tatăl ei, motiv pentru care au apărut numeroase speculații cu privire la mama ei. Recent, artista a organizat pe pagina ei de instagram o sesiune în care fanii să o provoace pe aceasta să posteze fotografii, la cerința lor. Unul dintre fani i-a cerut Cleopatrei Stratan să posteze o fotografie alături de mama ei. Artista s-a conformat, spunând că este singura fotografie cu mama ei pe care o poate arăta, fără a da mai multe detalii.

Gurile rele nu s-au abținut nici de data asta și i-au transmis un mesaj dur Cleopatrei Stratan în urma fotografiei postate de ea, în care se afla alături de mama ei.

”Spui minciuni. Mama ta e moartă și de-aia nu o arăți”, a spus un fan indignat.

Cleopatra Stratan nu s-a arătat deranjată de comentariul răutăcios și i-a răspuns cu mult calm respectivului: ”Înțeleg că spui ce gândești, dar asta nu înseamnă că și gândești ce spui”.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel