Cleopatra Stratan, despre operațiile estetice: "Nu s-a schimbat nimic"

Data publicării:

Cleopatra Stratan a spus adevărul despre operațiile estetice, după ce fanii au asaltat-o cu întrebările legate de acest subiect.

De la fetița cu valiză, Cleopatra Stratan s-a transformat într-o adolescentă superbă. Artista pare de nerecunoscut, iar fanii au speculat că s-a împrietenit deja și cu medicul estetician. Recent, partenera lui Edward Sanda a organizat o sesiune specială pe contul ei de Instagram, ocazie prin care le-a răspuns internauților la cele mai interesante curiozități. Fanii au profitat imediat de ocazie și au întrebat-o pe artisă dacă și-a mărit buzele, pentru că, după părerea unui fan, aspectul lor nu ar fi fost același ca în urmă cu doi ani: „Zici că ai buze naturale? În urmă cu doi ani, buza de sus nu o aveai aproape deloc. Fără răutate”, i-a scris unul dintre fani.

Cleopatra Stratan nu are nimic de ascund, astfel că, nu a stat prea mult pe gânduri și i-a răspuns fanului curios, printr-o fotografie realizată în perioada indicată de el, că forma buzelor ei au rămas la fel: „Acum doi ani... nu s-a schimbat nimic :)”, a răspuns Cleopatra Stratan. 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel