Cleopatra Stratan, apariție incendiară într-un decolteu amețitor. Fanii au rămas impresionați/ FOTO

Data publicării:
Cleopatra Stratan, sursa instagram
Descriere foto: Cleopatra Stratan, sursa instagram

Cleopatra Stratan și-a uimit fanii după ce s-a afișat într-o rochie extrem de provocatoare, care i-a lăsat bustul generos la vedere.

Cleopatra Stratan demonstrează pe zi ce trece că nu mai este fetița inocntă de altădată! Ba mai mult, artista se lasă tot mai mult fotografiată în ipostaze foarte provocatoare, care aduc multe reacții din partea fanilor.

Recent, fiica lui Pavel Stratan a postat fotografii surprinzătoare pe rețelele de socializare, fiind îmbrăcantă într-o rochi albastră, care îi lasă la vedere gătul și bustul generos, dar și cu un machiaj senzațional care îi pune în evidență trăsăturile superbe. 

Evident, imaginea respectivă a adunat numeroase aprecieri și comentarii din partea fanilor: ”Ai ajuns o frumusețe de fată!”, ”Doamne, ce frumoasă ești!”, ”Arăți uimitor”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de fani.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cleopatra Stratan (@cleopatrastratan)

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au logodit!

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au logodit în luna octombrie a anului trecut. Cântăreața a fost cerută în căsătorie chiar în ziua în care aceasta a împlinit 18 ani.

”Inelul este unul dintre cadourile pe care i le-am oferit. Sincer, nu a fost ușor să-l găsesc pe cel ideal. Și eu sunt surprins de mine. Recunosc, mama mea a fost complice, ea m-a ajutat. A fost foarte greu. Am stat o zi întreagă să caut inelul, ba mai mult, se întâmpla să intru de cinci-șase ori în același magazin că tot aveam idei, mă răzgândeam. Când l-am văzut pe cel pe care îl are acum pe deget am zis că acesta este. Nu am știut nicio măsură și sincer am avut emoții pentru că nu știam dacă o să-i vină sau nu. Aseară am avut și eu o surpriză, că i se potrivește”, a declarat Edward pentru Libertatea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel