Cleopatra Stratan a trecut la cratiță. Ce i-a gătit artista lui Edward Sanda: „Ce plating a făcut aici nevastă-mea”

Data actualizării: | Data publicării:

Cleopatra Stratan și Edward Sanda sunt cel mai nou cuplu din showbiz. Cei doi sunt foarte fericiți împreună și se pregătesc de nuntă. 

Chiar dacă se bucură de o carieră de succes pe plan muzical încă de pe vremea când era doar o fetiță, Cleopatra Stratan are planuri mari pentru viitor. Artista se pregătește de facultate și în același timp și de nuntă. Ea și Edward Sanda trăiesc o frumoase poveste de dragoste și sunt foarte hotărâți să pășească în fața altarului împreună. 


„Ne gândim să facem marele pas în acest an (n.r. cununia) în această vară, dar nu vrem să dăm mai multe detalii. Fiind motivul pandemic, nu vrem să facem un eveniment foarte mare, ceva super restrâns. Chiar și în momentul logodnei am vrut să fim doar noi doi și pentru noi lucrurile simple sunt cele mai importante”, a spus Cleopatra Stratan la Antena Stars.

 


Chiar dacă este tânără, Cleopatra Stratan reușește să îi facă toate poftele culinare iubitul ei. Edward Sanda este foarte mândru de Cleopatra, care se pricepe de minune în bucătărie. Artistul a filmat-o pe aceasta în timp ce aranja pe farfurie orezul cu pieptul de pui la grătar și a vrut să arate tuturor cât de talentată este frumoasa lui iubită. 


„Păi nu gătim noi împreună? Ia vedeți ce plating a făcut aici nevastă-mea. Piept de pui la grătar, cu orez, cu parmezan și punctele astea sunt un fel de toping. Ia vedeți că urmează farfuria a doua”, a spus Edward Sanda pe Instagram.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel