Cleopatra Stratan, PUSĂ la zid de FANI din cauza DECOLTEULUI: ”Îmi pare rău de ceea ce văd”

Data actualizării: | Data publicării:

Cleopatra Stratan a fost pusă la zid de către fani. Vedeta a postat o poză în care își afișează decolteul, însă forografia nu a fost pe placul  internauților. 

Ceopatra Stratan a postat o poză pe instagram în care își arată decolteul frumos. Deși este cunoscută de toată lumea încă de când avea 3 ani, cântăreața s-a maturizat motiv pentru care a lăsat rușinea la o parte și a pozat în cele mai frumoase ipostaze. 

Fotografia a adus și reacții contradictorii. 

Mulți dintre fani au felicitat-o și i-au transmis mesaje numai de bine, însă alții au criticat-o spunând că sunt dezamăgiți de ipostaza, în care, tânăra de 18 ani, se afișează.

”Bună ziua. Îmi permiteți, vă rog, să-mi expun, și eu, părerea. Îmi pare rău de ceea ce văd. În loc să dați dovadă de exemplu pentru fetițele mai mici care vă urmăresc, prin a fi o fată cumsecade, vedetă care nu se dezbracă pentru a atrage atenția publicului, a fanilor, eu văd contrariul. E important să aveți decență, valori morale și principii solide. Dar e viața dvs. personală și e alegerea dvs. să decădeți. Sărbători fericite și aveți grijă de sufletul dvs. Cu respect”, a scris un internaut la fotografia postată de Cleopatra, pe contul ei de Instagram

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Cleopatra Stratan (@cleopatrastratan)

Vedeta apare în imagine îmbrăcată într-o ținută neagră, cu un decolteu adânc.

Cleopatra Stratan este cunoscută încă de când avea 3 ani, iar în acest an vedeta a împlinit 18 ani, moment în care a primit inelul de logodnă de la iubitul ei, Eward Sanda.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel