Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au căsătorit. Primele imagini de la nuntă / FOTO

Data publicării:
Cleopatra Stratan și Edward Sanda, sursa instagram
Descriere foto: Cleopatra Stratan și Edward Sanda, sursa instagram

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au devenit, oficial, soț și soție. 

Cleopatra Stratan și Edward Sanda sunt unul dintre cei mai apreciați artișit din România. Chiar dacă abia a trecut de examenul maturității, cei doi îndrăgostiți au pășit astăzi în fața altarului. Proaspeții căsătoriți au publicat și primele fotografii de la fericitul eveniment.

Dis-de-dimineață, Edward Sanda și-a anunțat fanii pe rețelele de socializare că astăzi se însoară.

„Voiam să vă reamintesc, în caz că ați uitat, că azi mă însor. Mă însor! A venit vremea să mă însor. Ia-ți mireasă ziua bună, de la tată, de la mumă”, a spus Edward Sanda pe pagina sa de Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Edward Sanda (@edwardsandaofficial)

În urmă cu puțin timp, Edward Sanda și Cleopatra Stratan au declarat că nu sunt adepții tradiților, motiv pentru care vor ca nunta lor să fie una modernă.

„Vrem să facem ceva simplu modern, în general nu funcționam după mentalități ca domne, așa se face, că dacă nu...fiecare tradiție depinde de gusturile fiecăruia, adică noi o sa facem în funcție de cum ne place nouă”, au spus cei doi la Antena Stars.

De asemenea, Edward Sanda a declarat că nu vor avea nași de cununie, ci doar cei mai buni prieteni alături, cât și familiile.

„Nu avem nași, avem prieteni foarte buni care ne susțin și sunt alături de noi. Am zis că dragostea și căsătoria e despre noi. Nu vrem noi să respectăm ceea ce au făcut alții în trecut, dacă așa face toată lumea noi nu trebuie să facem. Așa simțim noi, că nu avem nevoie”, declara cântărețul la un moment dat la Antena Stars.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel