Claudia Pătrășcanu, un nou scandal cu Gabi Bădălău. Ce acuzații îi aduce vedeta: „E dureros pentru mine ca mamă”

Data actualizării: | Data publicării:
Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, sursa facebook
Descriere foto: Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, sursa facebook

Claudia Pătrășcanu îi aduce noi acuzații fostului ei soț. Ce o deranjează pe frumoasa cântăreață?

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au decis să pună capăt căsniciei și să meargă pe drumuri separate. Divorțul celor doi a fost presărat cu multe acuzații și scandaluri. Chiar dacă în ultima perioadă certurile dintre cei doi au dispărut, iară cu vedeta are noi acuzații pentru fostul ei soț. 


„Da, este adevărat! Era weekend-ul tatălui să vină îi vadă pe copii, să petreacă împreună cu ei. E dureros pentru mine ca mamă. Imaginaţi-vă că singurii de care mă interesează sunt copiii. De Gabi nu mă interesează, vă zic sincer, pentru că el toată viaţa şi-a făcut programul cum a dorit el şi cum a vrut el, nu s-a gândit la nimeni. Şi când spun nimeni mă refer că nu se gândeşte nici la ceea ce simt ei, nici la ceea ce-şi doresc ei!


A fost weekend-ul lui de venit la Constanţa, a refuzat total acest lucru, le-a spus copiilor că va veni altădată. Copiii l-au aşteptat în curte, i-am pregătit, i-am luat rapid de la grădiniţă. Copiii refuză să meargă la tatăl lor acasă. Au şi spus că îşi doresc ca tatăl să vină aici să se joace cu ei, să meargă împreună într-un parc”, a declarat Claudia Pătrășcanu pentru Antena Stars.


Claudia Pătrășcanu spune că îi pare foarte rău atunci când își vede copiii nefericiți. Cei mici și-ar fi așteptat tatăl tot weekendul, iar asta a supărat-o profund pe artistă. Gabi Bădălău își dorește foarte mult să își ia copiii la Bolentini, dar cei mici nu vor să mai meargă acasă la tatăl lor, potrivit spuselor vedetei. 


„Le-a spus că nu vrea să vină pentru că nici ei nu vin la el. A doua zi, sâmbătă, copiii l-au sunat ”tati, de ce nu mai vii?” Vineri, practic, a spus că o să ajungă sâmbătă. Vinovatul în toată situaţia asta este el şi nu altcineva. El trebuie să fie conştient că are doi copii şi că are un program cu copiii. Şi dacă un părinte îşi doreşte cu adevărat să petreacă timp cu copiii lui, eu cred că trece peste orice şi lasă orice. Am încercat să le explic că probabil tati are treabă şi că va veni într-o altă zi”, a mai povestit vedeta. 


Claudia Pătrășcanu susține că nu este pentru prima oară când Gabi Bădălău nu vine să își vadă copiii. Artista spune știe motivul pentru care fiul de milionar nu a venit să își vadă băieții. 


„Nici pentru mine nu e ok ca mamă să stau şi să văd motivul pentru care tatăl lor nu a venit. Nu este pentru prima oară când se întâmplă asta. Eu îmi văd înainte de creşterea copiilor, fiecare face ce simte, repet. Pentru copii este mai dureros. Îl aşteptau să vină la Constanţa, să se distreze împreună. Eu i-am mai explicat lui Gabi că dacă nu mă ajută şi dacă nu vrea să facă nimic în sensul să avem răbdare şi îi facă din nou să se ducă la Bolentini… copiii şi-au dorit şi îşi doresc ca el să vină mai des aici”, a adăugat Claudia Pătrășcanu.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel