Claudia Pătrașcanu suflă și în iaurt după despărțirea de Gabi Bădălău: „Dacă ai asta în sânge ca bărbat, vei înșela toată viața”

Data publicării:
Claudia Patrascanu, foto Instagram
Descriere foto: Claudia Patrascanu, foto Instagram

Claudia Pătrășcanu încearcă să meargă mai departe după tot scandalul pe care l-a avut cu fostul partener, omul de afaceri Gabi Bădălău. Artista a revenit în muzică și spune că nu se teme să iubească din nou, însă nu vede cu ochi buni infidelitatea.

Claudia Pătrășcanu a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu Gabi Bădălău. Cei doi au împreună doi copii, pe care acum încearcă să îi protejeze și să nu simtă despărțirea părinților. Scandalul despărțirii a ținut primele pagini ale ziarelor luni în șir, cu toate astea, Claudia spune că nu-i poartă pică lui Gabi și că își va crește copiii fără ură, pentru că nu vrea ca aceștia să-și judece părinții atunci când vor crește. 

A revenit la prima ei iubire, muzica


Claudia Pătrășcanu a lansat o nouă piesă, de dragoste, despre care spune că nu a făcut-o să plângă, pentru că nu este îndrăgostită. Dar nici nu exclude posibilitatea unei noi iubiri.  Invitată în platoul emisiunii „Teo”, de la Kanal D, artista a vorbit despre cum a trecut peste infidelitatea fostului soț. 

 


Sunt mai dornică de viață, de muzică. Dumnezeu mi-a dat acest dar și de ce să nu îl folosesc? Mi-a plăcut să cochetez mereu cu lumea asta și a modei. Nu vreau să vorbesc despre această perioadă grea din viața mea, a divorțului. În momentul în care plec de acasă, mama este cea care are grijă de copii. Știm cu toții că este perioada aceasta și nu vreau să spun mai multe. Sunt genul de om căruia îi place să muncească, așa sunt.

 Este vorba de revenirea mea în muzică. Mă bucur că am lucrat cu casa de producție a lui Smiley, care are un mod aparte de a lucra cu artiștii. Fiecare a pus suflet pentru această piesă. Mie îmi place să iubesc și să ofer iubire, așa sunt eu, sunt un om vesel. Nu am plâns deloc când am cântat-o, nu sunt îndrăgostită. Dar niciodată nu m-am gândit că mi s-a închis acest capitol al vieții. De aceea suntem pe acest pământ, să iubim.

(…) Eu niciodată nu am suportat minciuna, am preferat să sufăr, să plâng, să mă consum. Nu știu, dacă ești înșelat, îl simți. Nu am întrebat niciodată direct: e adevărat că mă înșeli? Am încercat să am o discuție. Dar dacă ai asta în sânge ca bărbat, vei înșela toată viața. E adrenalina și așa îi place lui. În cazul meu, am mereu copiii noștri în față, voi ține minte momentele frumoase, când s-au născut ei, nunta noastră. Doar că povestea noastră de iubire s-a rupt. Îmi cresc copiii fără ură, să nu ne judece pe niciunul când vor crește”, a povestit Claudia Pătrășcanu, în emisiunea prezentată de Teo Trandafir.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel