Claudia Pătrășcanu rupe tăcerea. Când s-a produs ruptura dintre ea și Gabi Bădălău: "Nu mai venea pe acasă, avea o amantă. Banii îți iau mințile"

Data actualizării: | Data publicării:
 Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, sursa Facebook
Descriere foto: Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, sursa Facebook

Claudia Pătrășcanu a dezvăluit când s-a produs ruptura, în relația cu Gabi Bădălău.

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu au reușit să divorțeze oficial, în urmă cu câteva luni, după multe procese și scandaluri. Recent, vedeta a fost invitată în emisiunea În Oglindă, de la Kanal D2, acolo unde a dezvăluit când a început poveste de dragoste dintre ea  și fostul soț, dar și care a fost momentul în care relația dintre cei doi s-a rupt. 

 Când s-a produs ruptura dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău

Artista a povestit cum a început povestea de dragoste dintre ea și Gabi Bădălău. 

„Nu ne-am întâlnit întâmplător. Ieșisem dintr-o relație și eram singură de un an. El mă tot căuta. Nu avea numărul meu. Îmi tot scria, insistențe. La început cred că mi-a scris că eram cunoscută. Era genul de persoană căreia îi plăceau femeile cunoscute.

Acum cred că nu eram singura căreia îi scria. (…) I-a răspuns o prietenă în locul meu. După 4 luni am acceptat să mă văd cu Gabi, iar prima întâlnire a fost ceva de genul… ne-am plimbat cu mașina până la Ploiești. A venit cu două prăjituri.

A doua zi am mers împreună la o mănăstire, unde ne-a oprit un călugăr și ne-a spus că o să rămânem împreună. Ne-a bufnit râsul, pentru că am crezut că e o glumă. Ne-am văzut și a treia oară, a patra oară și așa am început să avem o relație. El venea și locuia mai mult la mine în apartament. Mai departe s-au legat lucrurile de la sine. Gabi nu a făcut nimic wow la început ca să mă cucerească. A fost ceva simplu între noi. Eu nu m-am dus cu rochie mulată la întâlnire, ba chiar aveam niște jeans largi. Dacă mă vrei, mă vrei pentru ceea ce sunt eu ca om.', a spus artista.

Claudia Pătrășcanu a rămas însărcinată cu Gabi Bădălău după aproape o lună de relație

„După puțin mai mult de trei săptămâni am rămas însărcinată. Foarte rapid. A fost un moment în care nu trebuia să rămân însărcinată. Așa a vrut Dumnezeu! Eu cred că așa ne-a fost dat. Regretul meu este că noi nu am ajuns să ne înțelegem. Eu mi-am dorit întotdeauna acest aspect.  Noi nu am reușit să rămânem în relații frumoase. Dacă nu erau anumite persoane care să se bage în viața noastră, rămâneam în relații frumoase pentru copii. În căsnicia noastră au fost persoane care s-au băgat. Din chestia asta am învățat un lucru: să nu mă bag niciodată în viața lor. Diverse persoane au intervenit și s-au băgat în căsnicie și după ce am terminat.', a spus Claudia Pătrășcanu, citată de libertatea.ro.

„Fostul socru nu prea a fost de acord cu copilul'

Claudia Pătrășcanu a povestit că fostul socru nu a fost de acord ca artista să păstreze copilul. 

„El și-a dorit foarte tare să mă prezinte familiei, pentru că… Gabi când a aflat că sunt însărcinată a venit la mine la ușă și m-a îmbrățișat. Am înțeles că a avut o discuție cu familia, cu tatăl. Tatăl lui de atunci nu a fost de acord cu copilul. Fostul socru nu prea a fost de acord cu copilul. Gabi și-a dorit foarte tare și într-un final cred că i-a convins. Pe 8 martie am fost invitată la un restaurant și acolo i-am cunoscut familia.

Familia lui m-a plăcut. M-au plăcut, dar nu știu dacă m-au acceptat. După ce s-a întâmplat acum, eu cred că nu. Dacă într-adevăr mă acceptau cu sufletul în viața lor, cred că mă ajuta și pe mine și pe băiatul lor. Poate în sinea lor nu m-au dorit pentru copilul lor. Poate era și diferența de vârstă… Gabi m-a dorit! Ne iubeam! El nu a avut niciodată o legătură de iubire, poate doar de respect, cu familia lui. (…) Mama a fost cea care a dictat pentru el, pentru sufletul lui. ', a mai spus artista. 

„Eu nu l-am luat pe Gabi pentru bani, pentru că el era falimentat'

Vedeta recunoaște că lumea o acuza că l-a luat pe Gabi Bădălău pentru banii pe care îi avea, însă Claudia Pătrășcanu susține că bărbatul era „falimentat”, în momentul în care l-a cunoscut. 

„Eu nu l-am luat pe Gabi pentru bani, pentru că el era falimentat în momentul acela. Nu eram doritoare să ies la restaurante. Poate lumea a crezut că l-am luat pentru bani. Nu am fost genul să mergem să facem cele mai luxoase vacanțe. Copiii au venit rapid în viața noastră.

După nici o lună de relație a venit primul băiat. Ne-a ajutat tatăl lui Gabi. I-a cumpărat o casă în Bolintin. Eu mi-am urmat bărbatul și am fost trup și suflet pentru familie. I-am fost loială și nici nu cred că i-am ieșit din cuvânt. Datorită banilor pe care familia i-a pus la dispoziție lui Gabi, nimeni nu se mai înțelegea cu el. De multe ori i-am rugat să îi închidă robinetul.'

„Nu mai venea pe acasă, avea o amantă'

„Avea atât de mulți bani… banii îți iau mințile. Nu mai venea pe acasă, avea o amantă. Atunci eu ca și femeie aveam nevoie de el. Nu m-am căsătorit să trăiesc singură cu copiii. Era de negăsit. De când s-a născut al doilea copil s-a schimbat. Pleca de la 11-12 ziua și mai venea a doua zi la 5-6 dimineața. Un an de zile așa s-a întâmplat.

Acest divorț nu a vrut să mi se dea. Așa au început amenințări, presiuni. Copiii vor afla la un moment dat. (…) Mi s-a interzis să mai cânt. Pentru că femeile în familia respectivă nu muncesc. Am reluat activitatea în momentul în care el nu mai acorda importanță familiei. Am renunțat la foarte multe lucruri pentru iubirea pe care i-am purtat-o. De multe ori îl puneam pe el pe primul loc. Acum realizez că nimeni nu ne-a spus nimic un sfat bun.'Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel