Claudia Pătrășcanu, prima reacție după despărțirea lui Gabi Bădălău de Bianca Drăgușanu: "Mi se pare rușinos"

Data actualizării: | Data publicării:
Bianca Drăgușanu, Gabi Bădălău, Claudia Pătrășcanu / foto Instagram
Descriere foto: Bianca Drăgușanu, Gabi Bădălău, Claudia Pătrășcanu / foto Instagram

Claudia Pătrășcanu a avut o primă reacție după ce s-a aflat că fostul ei soț, Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu s-au despărțit.

După ce Bianca Drăgușanu declara că este mai fericită și mai iubită ca niciodată, iată că a rămas din nou singură. În locul nunții pe care cei doi au confirmat-o, Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu au ajuns la despărțire. Vestea că cei doi nu mai formează un cuplu a  surprins-o și pe Claudia Pătrășcanu, care a reacționat imediat. Artista consideră că este rușinos tot ce se întâmplă în viața amoroasă a fostului ei soț.

Mai mult decât atât, Claudia Pătrășcanu a mărturisit că fostul ei partener nu este un exemplu bun pentru copiii pe care cei doi îi au împreună.

”Ce pot să spun? Habar nu am. Este viaţa lui. Adică, el ştie foarte bine ce face. Adică, e vaccinat, ştiţi vorba aceea. Doar că, într-un timp atât de scurt… vă daţi seama că mă gândesc doar la copii în momentul acesta. Copiii au început să crească, văd tot felul de lucruri. Ar trebui să se gândească şi el un pic mai mult la băieţii noştri căci este vorba doar de educaţia pe care, noi, părinţii. le-o dăm. Mi se pare un pic ruşinos şi mai târziu va trebui să le dăm explicaţii copiilor şi nu ştiu ce le vom spune. Cât despre viaţa lui sau a noastră, fiecare face ce vrea. Şi atunci, ce pot să spun eu?”, a declarat Claudia Pătrășcanu la Antena Stars.

 

”Pe mine nu mă mai surprinde nimic, să ştiţi. Din tot ce face el, nu mă surprinde şi plus de asta avem două vieţi separate. De un an şi jumătate ne-am separat. El astăzi este cu cineva, mâine nu mai este. Dar vă daţi seama că eu ca mamă nu pot decât să mă gândesc la copii, ce vor spune ei. În ceea ce mă priveşte pe mine, vreau să ies din această căsnicie cu demnitate, vreau să îmi privesc copiii în ochi. Vreau să mă privesc pe mine în oglindă şi să fiu mulţumită de mine. Cât despre el, chiar nu mă interesează. Nu am ce să comentez din acest punct de vedere al vieţii lui private. Noi nu mai suntem căsătoriţi. Singurul lucru la care ar trebui să se gândească şi la care să fie mai atent şi mai rezervat sunt copiii”, a mai adăugat vedeta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel