Claudia Pătrășcanu, prima reacție după ce Gabi Bădălău ar fi plănuit căsătoria cu Bianca Drăgușanu: „Înainte de nuntă, să-mi acorde divorțul”

Data publicării:
Bianca Drăgușanu, Gabi Bădălău, Claudia Pătrășcanu / foto Instagram
Descriere foto: Bianca Drăgușanu, Gabi Bădălău, Claudia Pătrășcanu / foto Instagram

Claudia Pătrășcanu a avut o primă reacție, după ce s-a speculat că soțul ei, Gabi Bădălău, urmează să facă nunta cu Bianca Drăgușanu.

Când toată lumea credea că Bădălău Gabi și Claudia Pătrășcanu au îngropat securea războiului, iată că lucrurile nu stau chiar așa. Artista a răbufnit la adresa fostul partener de viață, despre care nu vrea să mai audă absolut deloc și nici să mai vorbească  despre el.

Claudia Pătrășcanu a declarat că este amenințată de Gabi Bădălău că nu îi va oferi divorțul. De asemenea, artista a precizat că înainte ca milionarul să își facă planuri de nuntă, ar face bine să semneze actele de divorț pentru a putea să-și vadă liniștit de noua sa relație.

Mai mult decât atât, Claudia Pătrășcanu a mărturisit că singurele explicații pe care soțul ei va trebui să le dea vor fi în fața celor doi copii.

„De acum înainte sa nu mai fiu întrebata despre acest om. Nu-l cunosc, nu stiu cine este, nu mai exista pentru mine, iar pentru toate acțiunile lui rușinoase va da explicație copiilor mai târziu, nu mie. Atât pentru mine ca femeie și mama, dar și pentru copii, acest om este o rusine. Mascarada in care își târâie copiii fără sa se gândească la urmări este de toată rușinea. Urmăriri, bătăi, injurii, dezmat și anturaje dubioase nu sunt pentru educația mea și a ceea ce vreau sa le ofer acestor copii, de altfel viitor al acestei lumi practic. Mi-as fi dorit din inima ca acești doi baieti puri sa-mi fi purtat numele meu, PATRASCANU!

Voi avea grija in continuare ca acești doi copii sa primească o educație exemplara de la mine, cu demnitate și multă iubire....ii voi îngriji cu multă atenție și protecție. Este ultima explicație, ultimul interviu pe care îl mai acord legat de acest personaj, al acestei tari de unde nimeni nu are nimic de învățat. Înainte sa-l preocupe pregătirea nunții,ar trebui sa vina in fata instanței și sa își asume tot, sa-mi acorde divorțul, caci un om care își iubește viitoarea soție pana in măduva oaselor vrea sa termine rapid cu fosta ci nu sa o amenințe ca o mai tine încă doi ani prin Instanțe. Circul in care se scaldă nu este demn de mine și nici de copiii mei. Eu am vrut și vreau doar ca acești copii ai mei, sa fie in siguranța,sa fie sănătoși și protejați.”, a transmis Claudia Pătrășcanu, potrivit spynews



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel