Claudia Pătrășcanu, plângere penală la DIICOT împotriva lui Gabi Bădălău. Artista îi aduce acuzații grave fostului soț

Data publicării:
Claudia Patrascanu, foto Instagram
Descriere foto: Claudia Patrascanu, foto Instagram

Divorțul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău nu pare că se va termina prea curând. Războiul dintre cei doi se duce acum pentru custodia copiilor. 

Claudia Pătrășcanu îi aduce noi acuzații fostului soț. Artista își dorește cu orice preț custodia exclusivă a celor doi băieți și este gata să meargă până în pânzele albe. Chiar dacă până acum Claudia l-a tot acuzat pe Gabi Bădălău că ar consuma substanțe interzise, artista a trecut acum la nivelul următor. A făcut plângere la DIICOT împotriva fostului soț. Claudia îl acuză de proxenetism și consum de substanțe interzise. 


Gabi Bădălău își dorește custodie exclusivă pentru copii


Chiar dacă până acum Gabi a susținut că își dorește să rămână în relații bune cu Claudia Pătrășcanu și că își dorește să se ocupe împreună de creșterea și educarea celor doi băieți pe care îi au împreună, se pare că fiul de milionar a schimbat foaia și are noi pretenții în cazul divorțului de Claudia Pătrășcanu. 


„Eu am spus mereu că sunt convins că cei doi copii au o creștere, o educație și un viitor mai bun alături de familia mea”, a spus Gabi Bădălău pentru Antena Stars, chiar înainte de a intra în sala de judecată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel