Claudia Pătrășcanu, noi detalii despre divorțul de Gabi Bădălău: „Partajul nu mă interesează”

Data publicării:
Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, sursa facebook
Descriere foto: Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, sursa facebook

Războiul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău continuă. Ce spune vedeta despre divorț? 

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au avut unul dintre cele mai controversate divorțuri din showbiz. Timp de doi ani, cei doi s-au certat pentru custodia copiilor și și-au adus acuzații grave.


Vedeta spune că nu are nicio pretenție financiară de la fostul ei soț, tot ce își dorește este ca divorțul să se termine și ea să își poată crește liniștită cei doi băieți. 


Claudia Pătrășcanu spune că se ajunge cu banii deoarece are concerte și mama ei îi este alături necondiționat. Vedeta spune că ar renunța și la pensia alimentară doar pentru a termina acest „calvar”, așa cum ea a denumit procesul de divorț. 


„Partajul nu mă interesează. Am fost dispusă să renunț și la pensie, doar să se termine acest calvar, să mă lase liniștită să cresc acești doi copii. Eu percep viața ca și cum am rămas singură cu doi copii și trebuie să merg înainte. Mama ne-a crescut singură, fără tată, că a murit. Mama mă sprijină când merg la concerte, tot pentru ei, ca să le fac un viitor așa cum le trebuie.


Lor nu le lipsește absolut nimic, trăiesc la fel de bine ca și când eram căsătoriți, frigiderul e mereu plin. Îmi doresc ca bunul Dumnezeu să-l ducă pe drumul cel bun și mai consider că are nevoie de ajutor. Mie mi l-a cerut și am încercat acest lucru pentru copiii noștri. Îmi doresc doar liniște și pace pentru copiii noștri, sa rămânem părinți pentru copiii noștri, să mi se acorde un divorț deși nu se vrea, motivul îl știm noi. Avem o ședință cu ușile închise, următoarea înfățișare e în noiembrie. Termenele se dau greu, la distanță mare, e foarte greu, chiar nu-l înțeleg ce vrea”, a declarat Claudia Pătrășcanu playtech.ro.


Claudia Pătrășcanu este gata să ajungă din nou în fața altarului


Claudia a suferit enorm din cauza divorțului, dar acum spune că a trecut peste și este liniștită și împăcată cu situația. 


”Mi-aș dori să se întâmple și pe planul ăsta ceva frumos în viața mea. Dar vreau să fie un om foarte special. Am avut o perioadă cruntă. Mi-aș dori să se întâmple și la mine, dar eu sunt cerebrală și cântăresc mai bine ca niciodată acum.


Deschid ochii larg. Iar acel om care va accepta situația mea, pentru că e complicat acum, și viața asta și mă va accepta cu totul, consider că omul ăla va merita o șansă. De ce să nu mai pot iubi? De ce nu? Cred că mă mărit eu până se însoară Bădălău, că tot zice că se însoară. Bine, nu zice el, zice altcineva. Dar până te însori tu, măi Bădălău, cred că mă mărit eu!”, a declarat Claudia Pătrășcanu pentru Antena Stars.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel