Claudia Pătrășcanu, noi detalii despre divorțul de Gabi Bădălău: "A cheltuit 200.000 de euro cu amanta"

Data actualizării: | Data publicării:
Claudia Pătrășcanu, sursa instagram
Descriere foto: Claudia Pătrășcanu, sursa instagram

Claudia Pătrășcanu face noi dezvăluiri șocante despre divorțul de Gabi Bădălău. 

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu se află la cuțite de mai bine de un an și jumătate, de când cei doi au hotărât să meargă pe drumuri separate. Cei doi luptă în continuare pentru custodia copiilor, iar tensiunile  sunt tot mai aprinse pe zi ce trece. 

Claudia Pătrășcanu aruncă din nou acuzații grave la adresa soțului ei, Gabi Bădălău cu care se află în plin divorț!

Claudia Pătrășcanu a făcut noi dezvăluiri despre Gabi Bădălău. Aceasta a mărturisit că are pretenți mari la partaj, deoarece acesta ar fi cheltuit sute de mii de euro cu amantele sale. În anul 2019, cei doi au stabilit de comun acord ca artista să primească un apartament de 4 camere în Zona Nord Sisești pe numele copiilor și o mașină, fără pensia alimentară a celor doi copii.

Ulterior, Claudia Pătrășcanu și-a schimbat pretențiile în ceea ce privește partajul. Aceasta i-a cerut soțului ei să plătească pensia alimentaă în valoare de 10.000 euro pentru ficare copil. Mai mult decât atât, Gabi Bădălău trebuia să construiască o casă cu 5 camere, pe un teren din Corbeanca.

”După ce am văzut toate cheltuielile făcute cu amantele lui, normal că am cerut și eu. Dar nu este vorba de 15.000 de euro, suma mincinoasă și fabuloasă, pe care soțul meu a zis-o! El a cheltuit 200.000 de euro cu amanta! Noi ne-am înțeles amândoi la mediere. M-a pus să mă interesez la Cambridge pentru copii și să găsesc o casă pentru copii. Când am găsit școala, casa, el s-a retras”, a declarat Claudia Pătrășcanula XNS show.

Mai mult decât atât, Claudia Pătrășcanu a mărturisit că soțul ei a vrut să se arunce de pe un pod pentru amanta cu care a cheltuit sume exorbintante.

”Pentru amantă a avut 200.000 de euro, pentru copiii lui nu (...) Gabi le-a zis părinților lui că el se aruncă de pe pod pentru amanta lui. Gabi are un defect, minte foarte mult! Nu îmi doresc nici un divorț amiabil, ce îmi va da instanța, aia va fi. Acum el îmi pune lunar niște bani în cont, cât vrea el!”, a mai spus Claudia Pătrășcanu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel