Claudia Pătrășcanu, noi acuzații grave la adresa lui Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu: "Au purtat discuții indecente"

Data publicării:
Bianca Drăgușanu, Gabi Bădălău, Claudia Pătrășcanu / foto Instagram
Descriere foto: Bianca Drăgușanu, Gabi Bădălău, Claudia Pătrășcanu / foto Instagram

Claudia Pătrășcanu a lansat noi acuzații grave la adresa lui Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu.

Claudia Pătrășcanu a adus noi acuzații la adresa fostului soț, însă de data asta o implică și pe Bianca Drăgușanu acuzând-o de lucruri neortodoxe.

Artista a mărturisit că fostul ei soț a venit pentru a-i lua pe cei mici, însă cu o atitudine violentă, care i-a speriat pe copii.

„Am tot așteptat și aștept în continuare să sesizeze autoritățile acestui stat, ceea ce se întâmplă cu doi copii minori și mai exact cu copiii mei. Vineri 12.02.2021, ora 17.00, copiii au fost luați de către tatăl lor de acasă, fiind iar sub influența substanțelor și asta nu este pentru prima dată„, susține artista.

Deși Gabi Bădălău i-a luat pe cei mici pentru a petrece weekend-ul cu ei, Claudia Pătrășcanu susține că fostul ei soț i-a lăsat pe cei doi copii în grija menajerei afaceristului.

„Comportamentul lui a fost unul agitat, incoerent, agresiv vizavi de mine și mama mea, în momentul în care i-am sugerat să le pună copiilor centura de siguranță. Nu a dorit să facă acest lucru, afirmând că nu e treaba mea, că unul e Bădălau! Pe tot parcursul acestui weekend, copiii au stat cu menajera lui, iar ei îl chemau disperați acasă pe tatăl care nu era de găsit”, și-a început postarea Claudia Pătrășcanu.

După ce micuții au petrecut weekend-ul în compania menajerei, aceștia i-au povestit mamei sale acest lucru. Se pare că tatăl lor și Bianca Drăgușanu ar avea în continuare apeluri video, care conțin cuvinte indecente rostite de față cu copiii.

„Duminică, ora 18.30, copiii s-au întors la domiciliu, șocați, povestindu-mi ceea ce s-a întâmplat în acel weekend: tatăl avea conversații video cu Bianca, dar și cu copiii mei, care nu și-au dorit să o vadă, însă au fost forțați de tatăl lor. Pe tot parcursul drumului de întoarcere București – Constanta, tot aceste două personaje, de față cu doi copii minori, au purtat discuții indecente, copiii venind marcați și punându-mi întrebări”, a declarat Claudia, pe Facebook.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel