Claudia Pătrășcanu, în stare de ȘOC după ce a aflat decizia instanței. Ce au decis judecătorii

Data publicării:
Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, sursa facebook
Descriere foto: Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, sursa facebook

Scandalul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău pare că nu se va termina prea curând. Care a fost decizia instanței?

Claudia Pătrășcanu a depus o cerere prin care îi interzice lui Gabi Bădălău să-și mai viziteze copiii. Bruneta susține că afaceristul consumă substanțe ilegale, iar copii sunt în pericol atunci când se află în preajma lui. Tocmai de aceea i-a cerut lui Gabi Bădălău să-și facă testul antidrog în cadrul procesului de divorț. Instanța a luat o decizie care nu o va bucura deloc pe Claudia Pătrășcanu. 


Instanța a respins cererea formulată de Claudia Pătrășcanu prin care aceasta cerea ca afaceristului să-i fie luat dreptul de a-și mai vizita proprii copii. Se pare că judecătorii au considerat-o ca fiind nefondată. Gabi Bădălău nu mai este acum obligat să-și facă testul antidrog, potrivit legii.


Instanța ”respinge ca inadmisibilă cererea având ca obiect asigurare de dovezi privind reclamanta Bădălău Claudia Mariana”, se arată în documentul eliberat de instanța de judecată, prezentat în emisiunea Xtra Night Show. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel