Claudia Pătrășcanu îl pune la zid pe Gabi Bădălău. Ce acuzații îi aduce artista: ”Nu se rezumă totul numai la bani în viață”

Data publicării:
Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, sursa facebook
Descriere foto: Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, sursa facebook

Claudia Pătrășcanu revine cu noi acuzații la adresa lui Gabi Bădălău. Aceasta l-a pus la zid pe soțul ei cu care se află în plin divorț.

Scandalul dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu nu se oprește nici în ziua de Dragobete. Cei luptă pentru custodia celor doi copii, însă cu acuzații tot mai grave, pe zi ce trece. Claudia Pătrășcanu lansează noi dezvăluiri șocante despre soțul ei.

Claudia Pătrășcanu l-a pus din nou la zid pe Gabi Bădălău!

Recent, artista a postat pe rețelele de socializare un mesaj în care îl acuză pe Gabi Bădălău că nu o lasă în pace și că este ”obsedat” de acțiunile ei. Fie că este vorba despre filmarea unui videoclip, fie că merge la cumpărături, potrivit declarațiilor făcute de vedetă, Gabi Bădălău ar fi cel care o terorizează zilnic cu mesajele.

”Cum se face că nu sunt lăsată în pace de acest Bădălău și caută mereu cârcotă, îl interesează de viața mea și ce fac eu?! Orice aș vrea să fac, orice aș vrea să muncesc pentru copiii mei îl deranjează pe acest Bădălău și asta pentru ca independența mea l-a deranjat tot timpul. Dacă plec sa-mi filmez clipul o ZI, mă terorizează cu mesaje că nu sunt lângă copii, dacă plec până la market mă exasperează, dacă plec după marfă pentru magazinul meu online mă traumatizează cu alte mesaje, dacă îmi vin contracte de colaborare cu televiziuni le arată pe ecran și nu întâmplator îi spun despre ele, ci ca să vedeți și dumneavoastră cine e acesta cu adevărat!”, a scris Claudia Pătrășcanu pe rețelele de socializare.

Aceasta i-a transmis lui Gabi Bădălău că nu va reuși niciodată să o doboare și să-i facă rău. Mai mult decât atât, artista i-a spus că nu o să fie niciodată capabil să le ofere copiilor ceea ce ea le dăruiește deja: iubire, atenție, timp etc și că nu totul se rezumă la bani.

”Din păcate pentru el, nu va reuși niciodată sa-mi m-ai facă rău, pentru ca nu mai permit și n-ar fi în stare să le ofere copiilor ceea ce eu le ofer: dragoste, atenție, timp, afecțiune, înțelepciune și răbdare. Nu se rezumă totul numai la bani în viață și asta o înțeleg prea puțini oameni... Invidia, frustrarea și nebunia unora îi fac să nu mai vadă nimic bun în jur și îi fac să se înnegrească de furie când văd ca sunt o femeie cu picioarele pe pământ, cu potențial și că pot mai mult decât pot unii. Eu nu trăiesc o viața murdară, nu am nici anturaje dubioase!”, a mai spus Claudi Pătrășcanu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel