Claudia Pătrășcanu, exploatată de soțul Andreei Bănică: „Leșinam pe scenă”. De ce s-a destrămat trupa Exotic

Data publicării:

Claudia Pătrășcanu, fostă membră a trupelor Exotic și Sexxy, a vorbit despre problemele care au dus la destrămarea formației care a consacrat-o.

În urmă cu peste  20 de ani, la finalul anilor 90, Claudia Pătrășcanu, Andreea Bănică și Julia Chelaru făceau furori cu trupa Exotic, al cărui manager era Lucian Mitrea, soțul Andreei Bănică. 

Trupa a avut un mare succes, însă nu a avut viață lungă, iar cele trei artiste s-au dezbinat rapid, Claudia Pătrășcanu formând o nouă trupă cu Julia Chelaru, trupa Sexxy, care nu s-a bucurat însă de același succes. 

Invitată în cadrul  podcastului „Tare de tot, cu Viorel Grigoroiu, Claudia Pătrășcanu a dezvăluit că avea multe certuri cu Lucian Mitrea, despre care spune că le planifica prea multe concerte și că ea ajungea să leșine pe scenă.

„A fost cea mai frumoasă perioadă din tinerețea mea, chiar foarte frumoasă. A fost momentul în care era diferit totul. Oamenii, fani adevărați. Când apăream pe scenă, chiar mă simțeam artist. Era frumoase pe atunci. Timpul a trecut, se schimbă totul, și fizionomia, acum 42 de ani, atunci aveam 19 ani. După Exotic ne-am despărțit și am mers la drum cu Julia. 

Aveam concerte multe. Cred că și miercurea cântam. Eram epuizate la maxim. Ne certam cu Lucian, managerul nostru, i-am zis: `Mai ușor cu concertele, nu mai facem față`! Eu leșinam pe scenă, Andreea avea și ea probleme cu oboseala. Eram foarte extenuate. Adormeam în mașină. Acolo dormeam, acolo ne trezeam. Ne mai întâlneam în turneele acelea vechi cu L. A., cu Valahia, cu Andre”, a dezvăluit Claudia Pătrășcanu în podcastul „Tare de tot, cu Viorel Grigoroiu”.

Acum, artista regretă a că nu a mers mai departe cu Andreea Bănică și că a continuat trupa cu Julia Chelaru.

„Nu știu ce s-a întâmplat atunci… A fost cu părere de rău, mai ales că eu eram cu Andreea foarte bune prietene. Pe mine Andreea m-a găsit. Mi-a părut rău în timp. Trebuia să rămân cu Andreea, căci pe ea am cunoscut-o prima dată. Era din același oraș, din Eforie. Ce mai contează acum? Am rămas apoi cu Julia Chelaru. A fost un succes mai mic. Mai mult îmi amintesc din Exotic decât din Sexxy”, a adăugat cântăreața.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel