Claudia Pătrășcanu, dezvăluiri uluitoare despre Gabi Bădălău. Ce i-a transmis artista: ”Până te însori tu, măi Bădălău, mă mărit eu”

Data publicării:
Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, sursa facebook
Descriere foto: Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, sursa facebook

Claudia Pătrășcanu a făcut noi dezvăluiri bombă despre Gabi Bădălău. Artista i-a transmis și un mesaj soțului său cu care se află în curs de divorț.

Scandalul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău este departe de a lua sfârșit. Cei doi sunt la cuțite de mai bine de doi ani. Recent, artista a făcut noi dezvăluiri despre relația pe care o are acum cu tatăl copiilor ei. Aceasta nu a vrut să mărturisească dacă soțul ei mai are vreun sentiment pentru ea, ținând cont de faptul că acesta nu vrea să îi dea divorțul.Claudia Pătrășcanu a declarat că cei doi copii pe care aceștia îi au împreună știu mai bine cum stau lururile, de fapt.

 

Pe lângă toate astea, Claudia Pătrășcanu a ținut să îi transmită lui Gabi Bădălău și un mesaj transșant.

”Nu vreau să spun, dar copiii noștri știu cel mai bine (n.r. dacă mai are Gabi Bădălău sentimente pentru ea, dat fiind faptul că nu vrea să-i dea divorțul). Cred că mă mărit eu până se însoară Bădălău, că tot zice că se însoară, se însoară. Bine, nu zice el, zice altcineva. Dar până te însori tu, măi Bădălău, cred că mă mărit eu!”, a declarat Claudia Pătrășcanu la Antena Stars.

 

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău sunt în continuare  sunt nevoiți să meargă în instanță pentu a rezolva problema legată de custodia celor mici, Claudia Pătrășcanu a ținut să precizeze că, în cazul în care Gabi Bădălău și-ar fi dorit să rezolve cu adevărat acest lucru, nu s-ar fi ajuns atât de departe.

”Gabi dacă își dorea ceva, se întâmpla de atâtea ori și nu mai mergeam de atâtea ori în instanța, nu e logic? El nu și-a dorit niciodată! Totul a fost de ochii publicului! Copilul va merge la școală aici, l-am înscris la noi în Agigea, nu am vorbit cu Gabi despre asta. Nu am fost în stare noi să facem ceva, am ajuns să ne împărțim copiii prin instanță. S-au încercat totul felul de strategii din primul moment.”, a mai spus artista pentru sursa citată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel