Claudia Pătrășcanu, dezvăluiri incredibile despre Gabi Bădălău. Ce acuzații îi aduce artista fostului soț: "Este un pericol"

Data publicării:
Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, sursa facebook
Descriere foto: Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, sursa facebook

Claudia Pătrășcanu continuă acuzațiile împotriva lui Gabi Bădălău. Artista a făcut dezvăluiri incredibile despre fostul soț.

Scandalul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău pare să nu se mai termine. De aproape trei ani de zile, cei doi se află într-un conflict care i-a aploare pe zi ce trece. Invitată în emisiunea X-tra Night Show, Claudia Pătrășcanu a dezvăluit totul despre fostul ei soț.

Artista l-a acuzat pe Gabi Bădălău că este un tată iresponsabil și că se află în anturaje dubioase din care face parte și unul dintre apropiații lui Alex Bodi. Acesta ar fi un șofer, pe nume Vali cu care Gabi Bădălău a venit să îi ia pe cei doi fii pentru a petrece weekend-ul împreună cu ei. Claudia Pătrășcanu susține că este un personaj nou apărut în peisaj, care ar fi de fapt un apropiat al lui Alex Bodi și al fostei sale soții, Bianca Drăgușanu.

„Schimbă șoferii mereu, copiii mei nu sunt pregătiți să îi cunoască lui tot anturajul, ba femei, ba bărbați. El odată conduce, odată dă șoferul la o parte și conduce el. Dar el nu are carnet de conducere de un an cred. Tot vine cu un anume Vali. Am văzut că individul cu care a venit zilele trecute să îi ia pe copii este prieten cu Bianca și cu fostul ei soț”, a dezvăluit Claudia Pătrășcanu, la Antena Stars.

Claudia Pătrășcanu a mărturisit că cei mici au fost martori la mai mult scene cu tentă sexuală petrecute în casa tatălui lor. Artista a spus că cei doi copii i-au arătat cu ajutorul unor păpuși ce au au văzut în casa tatălui lor.

Claudia Pătrășcanu nu crede în testele antidrog făcute de Gabi Bădălău și cere refacerea acestora!

Chiar dacă în trecut Gabi Bădălău a făcut două teste antidrog, ambele ieșind negative, Claudia Pătrășcanu susține că fostul ei soț este un înrăit al subtanțelor interzise, mărturie fiind chiar atitudinea agresivă pe care o are față de ea și copii lor. Artista își dorește ca tatăl copiilor săi să repete din nou testul antidrog.

„El vine drogat să ia copii, el reacționează ca un om care consumă. De ce nu vrea să facă acel test din firul de păr? Este un pericol, el nu își dă seama. El își face testele unde vrea el. Este foarte simplu să zboare în altă țară pentru acest test. Și cei de la Protecția Copilului și-au dat seama. Copiii au fost sechestrați, lăsați bolnavi în casă. Omul era incoerent, nu se putea discuta cu el. Dar nu știu ce se întâmplă de nu se rezolvă nimic”, a explicat Claudia Pătrîșcanu, la XTra Night Show.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel