Claudia Pătrășcanu, dezvăluiri despre divorțul de Gabi Bădălău. Ce le spune artista copiilor despre tatăl lor: "Nu-mi doresc să crească în minciună"

Data publicării:
Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, sursa facebook
Descriere foto: Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, sursa facebook

Claudia Pătrășcanu a vorbit despre divorțul de Gabi Bădălău. Artista a dezvăluit ce le spune copiilor despre tatăl lor.

Scandalul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău pare de neoprit. Cei doi sunt la cuțite de când au decis să o ia pe drumuri separate. Mai mult decât atât, principalul obiectiv este custodia celor doi copii. Invitată în platoul emisiunii "Vorbește lumea", de pe PRO TV, frumoasa artistă a spus ce le răspunde copiilor atunci când întreabă de tatăl lor.

”Le răspund cât pentru vârsta lor ca să înțeleagă. Eu mi-am spus mie așa, ca părinte, cum am crescut eu și cum aș vrea să crească și ei, nu-mi doresc să crească în minciună. Dacă îi crești în minciună, atunci când vor afla adevărul nu vor mai știi ce să creadă și să înțeleagă și atunci mă vor trage la răspundere. Ei știu de acum câțiva ani. Le explic cât pentru vârsta lor, de 6 și ani. Întrebări au început deja să curgă”, a declarat Claudia Pătrășcanu în cadrul emisiunii "Vorbește lumea", de pe Pro TV.

Claudia Pătrășcanu a declarat că își dorește ca razboiul dintre ea și Gabi Bădălău să se încheie cât mai repede, mai ales că s-a săturat să se plimbe prin sălile de tribunalelor.  Cântăreața este de părere că totul are un început, dar și un sfârșit.

”Încă traversez această perioadă grea. Nu e finalizată. Încă sunt în acest divorț complicat, destul de complicat. Tot avem înfățișări. Sper să se finalizeze într-un final. Totuși ne plimbăm de un an și 8 luni prin sălile tribunalelor. Probabil totul o să se sfârșească într-un final. Totul are un început și un sfârșit. Eu m-am înarmat cu răbdare, cu putere, cu credință și totul se rezolvă”, a mai spus frumoasa artistă.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel