Claudia Pătrășcanu, declarații neașteptate, în plin divorț: ”Nu-mi este frică nici de amenințări cu bătaia...”

Data actualizării: | Data publicării:
Claudia Patrascanu, foto Instagram
Descriere foto: Claudia Patrascanu, foto Instagram

Claudia Pătrășcanu a uimit pe toată lumea cu ultimele declarații pe care le-a făcut, în plin divorț. 

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au avut unul dintre cele mai controversate divorțuri din showbiz. Timp de doi ani, cei doi s-au certat pentru custodia copiilor și și-au adus acuzații grave.

În utlima perioadă, Claudia Pătrășcanu a făcut o serie de dezvăluiri despre fostul ei soț. De data aceasta, artista a postat un mesaj neașteptat, pe contul ei de Instagram, cu care și-a surprins fanii. 

Claudia Pătrășcanu, reacție neașteptată

Claudia Pătrășcanu a scris un mesaj pe rețelele de socializare despre oamenii perverși care au călcat și pe 'cadavre', doar să facă rău unui om bun.

„Niciodată un om curat cu inima nu poate face rău. Un om curat sufletește poate doar sa se apere de cei rai, să se roage și să aștepte. Deci, când vedeti oameni rai, aceia nu au treaba cu Dumnezeu! Exista doua lucruri care te fac diferit: sa râmâi demn, când nu ai nimic si sa fii OM când ai totul. Intr o lume plinã de falsitati, de răutăți, de oameni sau de „smecheri” care pun presiune pe tine, care se cred mai presus decât cel de SUS, care considera ca banul este puterea suprema, care aplica santajul si minciuna pentru a încerca sa te pună la pamânt, ai nevoie doar de demnitate, tărie, înțelepciune, răbdare si rugăciune pentru acesti rataciti.

Actiunile si faptele spun totul, de la o zi la alta. Cine are ochi-sa vadă, cine are urechi-să audă! Pentru cei care confundă bunătatea cu prostia, trebuie să știe că omul bun e foarteee inteligent. Tace pentru că vrea, închide ochii pentru că vrea, te ajută pentru că vrea și poate, iartă, încearcă să uite, ignoră de multe ori răutățile, dar totul are o limită.

Câtă bunătate să le acorzi perverșilor? Câtă bunătate sa acorzi pentru toți mincinoșii sau mincinoasele care vorbesc și santajează sau amenință lumea? Ajunge! Când ajungi să râzi de cineva care e mai bun decât tine (voi) și ești în stare să calci pe cadavre pentru a face doar rău si n-ai limită si stop, ce crezi ca se va întâmpla? Ce viata crezi că poți să ai?”, este mesajul postat de Claudia Pătrășcanu pe Instagram.

Claudia Pătrășcanu este gata să ajungă din nou în fața altarului


Claudia a suferit enorm din cauza divorțului, dar acum spune că a trecut peste și este liniștită și împăcată cu situația. 


”Mi-aș dori să se întâmple și pe planul ăsta ceva frumos în viața mea. Dar vreau să fie un om foarte special. Am avut o perioadă cruntă. Mi-aș dori să se întâmple și la mine, dar eu sunt cerebrală și cântăresc mai bine ca niciodată acum.


Deschid ochii larg. Iar acel om care va accepta situația mea, pentru că e complicat acum, și viața asta și mă va accepta cu totul, consider că omul ăla va merita o șansă. De ce să nu mai pot iubi? De ce nu? Cred că mă mărit eu până se însoară Bădălău, că tot zice că se însoară. Bine, nu zice el, zice altcineva. Dar până te însori tu, măi Bădălău, cred că mă mărit eu!”, a declarat Claudia Pătrășcanu pentru Antena Stars.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel