Claudia Pătrășcanu continuă RĂZBOIUL cu Gabi Bădălău. Ce acuzații îi aduce artista

Data publicării:
Claudia Pătrășcanu, sursa instagram
Descriere foto: Claudia Pătrășcanu, sursa instagram

Războiul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi bădălău pare să nu se mai termine. Artista vine cu noi acuzații la adresa fostului soț cu care se află în plin divorț.

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu se află la cuțite de când au ales să meargă pe drumuri separate. Cei doi sunt în curs de divorț, însă scandalul pare să ia mari proporții. 

Claudia Pătrășcanu i-a cerut lui Gabi Bădălău în procesul pentru custodia celor doi copii să repete testul antidrog schimbând metoda și folosind o șuviță de păr.

Gabi Bădălău a făcut testul antidrog atât la INML, cât și la o clinică privată, însă acesta a prezentat rezultatul efectuat la clinica privată.

“Nu s-a mai auzit absolut nimic despre testul de la IML. Insist către doamnele avocate să vedem ce putem face în instanță. Testul s-a făcut și la privat, și la lML. El a intrat în clinică, dar nu a ieșit cu testul de acolo. Cât să dureze? Deja au trecut două-trei săptămâni de când s-a făcut testul și nu a venit nici un rezultat”, a declarat solista, în emisiunea „Jocuri de putere”, de la Realitatea TV.

Mai mult decât atât, artista îl acuza pe fostul soț că a refuzat să mai plătească clinica privată unde sunt celulele stem stocate după naștere pentru cei doi copii.

„Azi am primit un mesaj de la o clinica privată unde am stocat celulele stem și unde se plătește pe an suma de 460 RON, o sumă mică. Ni s-a transmis prin mesaj că ne dau celule stem afară, pentru că nu a fost făcută plata. Trebuie să le transferăm. Mi s-a spus că Gabi Bădălău a refuzat să mai plătească celulele stem pentru copil”, a mai adăugat Claudia Pătrășcanu.

Claudia Pătrășcanu a mărturisit că este în căutarea unui loc de muncă, însă familia lui Gabi Bădălu încearcă să-i pună bețe în roate.

„Am plâns, m-am consumat, dar pentru copiii mei voi merge până în pânzele albe. Am vorbit cu el că, dacă nu poate face asta pentru copiii noștri, să le plătească celulele stem, să-mi lase mie copiii. Vreau să-mi caut de lucru, dar îmi pune bețe în roate. Ma terorizează, mă amenință constant!”, a mai spus Claudia Pătrășcanu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel