Claudia Pătrășcanu, atac dur la adresa Biancăi Drăgușanu: "Toate au o măsură în viață și bun simț"

Data publicării:
Claudia Patrascanu, Bianca Dragușani. Colaj foto Instagram
Descriere foto: Claudia Patrascanu, Bianca Dragușani. Colaj foto Instagram

Claudia Pătrășcanu a lansat un nou atac dur la adresa Biancă Drăgușanu, după ce blondina a anunțat că urmează să-și facă o nouă intervenție estetică.

Claudia Pătrășcanu a avut o reacție neașteptată, după ce Bianca Drăgușanu a mărturisit că urmează să-și facă o nouă rinoplastie la o clinică de lux și să-și schimbe implanturile mamare.

Artista a fost întrebată de nenumărate ori de ce nu apelează la medicul estetician. Aceasta  răspuns clar și răspicat că frumusețea unei femei nu constă în operațiile estetice, ci în atitudinea ei.

„O întrebare care îmi este adresată zilnic:


Ai silicoane? Ai botox? Transformări? Cum mă mențin naturală la 40 ani?! O femeie nu are nevoie de botox și nici de silicoane. O femeie are nevoie de atitudine și încredere in sine. Oricât de multe sau putine kg ai, oricât de puțină sau multă frumusețe genetică ai, important este să fii tu și să nu te transformi într-un obiect, să rămâi ceea ce ești și cum ai fost creat.


Toate au o măsură în viață și bun simț. Nu mi-au plăcut niciodată exagerările, nu gândesc la transformări deoarece consider că frumusețea naturală nu o poți compara cu nimic. Este unică!”, a scris Claudia Pătrășcanu pe rețelele de socializare.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel