Claudia Pătrășcanu, acuzații grave la adresa lui Gabi Bădălău: "Venea cu sacoșele de bani"

Data publicării:
Claudia Pătrășcanu, sursa instagram
Descriere foto: Claudia Pătrășcanu, sursa instagram

Claudia Pătrășcanu continuă războiul cu Gabi Bădălău. Aceasta a adus acuzații grave la adresa soțului ei.

Scandalul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău ia amploare pe zi ce trece. După ce Gabi Bădălău a confirmat căsătoria cu Bianca Drăgușanu, războiul dintre el și soția lui a căptat noi forme. Aceasta a adus acuzații grave tatalui copiilor ei. 

Claudia Pătrășcanu, dezvăluiri bobă despre Gabi Bădălău!

Invitată în platoul emisiunii Legile Puterii de la Realitatea Plus, Claudia Pătrășcanu a făcut dezvăluiri zguduitoare despre viața pe care a dus-o alături de soțul ei cu care află în plin divorț. Artista susține faptul că toate afirmațiile spuse de soțul ei în instanță sunt false. Mai mult decât atât, Claudia Pătrășcanu a dezvăluit faptul că soțul ei venea acasă cu foarte mulți bani, însă nu știa de unde îi procura și pe ce îi cheltuia.

Claudia Pătrășcanu a povesti cum decurgea o zi din viața soțului ei.

"Niciodată nu a plecat la 7 dimineața la muncă. La 7 dimineața venea acasă. Venea la 4,5 chiar și 7 dimineața. Chiar nu se prezenta la job, se întâmpla să-i mai trimită mesaje angajații, aveau nevoie de el, “Șefu’, ne dai salariile, vin sărbătorile, ne trebuie bani.” Nu știu de unde veneau banii aștia, dar știu că veneau. Eu evitam să-l întreb, dar îl atenționam, nu voiam să-i lase în casă. Chiar și cu jocule la cazinouri, chiar și cu sacoșele de bani pe care le aducea, îi spuneam să facă ce vrea cu ele, dar să nu le lase acolo," a relatat Claudia Pătrășcanu.

Artista a mărturisit că soțul ei controla toți banii care erau în casă. Mai mult decât atât, aceasta a povestit că au dispărut banii de la nuntă, dar și cei 22 de mii de euro strânși la botezurile copiilor.

"Îmi lua până și chiria pentru garsoniera mea și îi juca, iar pe mine mă suna banca, pentru că am cumpărat-o înainte de căsătorie, să-mi ceară rata, riscam să pierd și casa de la Constanța, cu care am gajat.(...)  E milionar când vine vorba de amante și dezmăț și sărac lipit când vine vorba de copiii lui", a răbufnit Claudia Pătrășcanu, în dialogul cu Alexandra Păcurau, la "Legile Puterii" de la Realitatea Plus.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel